Sâmbătă, 9 februarie: Seara Filmului Alpin la Botoșani

Un documentar de excepție, cu tematică montană, precum și o prezentare de fotografie montană, prezentare susținută de fotografi botoșăneni actuali și foști cursanți în cadrul proiectului "Academia de munte".

Sâmbătă, 9 februarie: Seara Filmului Alpin la Botoșani
Eveniment în premieră la Botosani. Sâmbătă, 9 februarie 2019, Botoșaniul va fi gazda evenimentului "Seara Filmului Alpin", eveniment organizat de Asociația Ghizilor din Bucovina în colaborare cu Clubul Photo “Montaniard” Botoșani. 
 
Într-un cadru amical, de la ora 19.30, fie că sunteți sau nu pasionați de munte, veți  avea ocazia să vizionați "Mountain", un documentar de excepție, cu tematică montană, precum și o prezentare de fotografie montană, prezentare susținută de fotografi botoșăneni actuali și foști cursanți în cadrul proiectului “Academia de munte”.
 
“Probabil știți deja cât de mult iubim munții și activitățile outdoor. De aceea căutam orice prilej de a împărtăși pasiunea noastra celor din jur. Pornind de la această dorință s-a născut evenimentul Seara Filmului Alpin Botosani, care ne dorim sa devină unul cu tradiție an de an. Aceste seara își doreste să fie un prilej și de socializare, să adune cât mai mulți prieteni la un pahar de vin fiert în fața micului ecran. Nu contează cât de împătimiți sunteți de munți, contează să veniți să vă bucurați alături de noi. Toate acestea pentru că iubim prietenii, cărările de munte și ne place să ne petrecem timpul liber frumos și cu sens. E prilej de rendez-vous cu iz de cinema”, au informat organizatorii.
 
Evenimentul este la a doua ediție, o primă ediție având loc în luna februarie 2017, la Fălticeni.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
103

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
636

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
223

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...