O femeie cu adevărat ghinionistă! FOTO, VIEO
ZAMBETUL ZILEI

O femeie cu adevărat ghinionistă! FOTO, VIEO

 FOTOGRAFIA ZILEI: O adevărată gospodină!  

O tipa, trecuta de prima tinerete, se casatoreste in sfarsit… cu un muzician. Dupa o luna divorteaza. Toate prietenele ei se lamenteaza si o intreaba: de ce?
- Pai cum venea seara, incepea sa-mi cante serenade si pana dimineata asa o tinea...
Dupa o vreme, se casatoreste din nou, de data aceasta cu un scriitor. Dupa o luna divorteaza. Prietenele ei se lamenteaza din nou si o intreaba:
- Asta ce a mai avut, draga?
- Pai cum venea seara, incepea sa-mi compuna poezii, sa-mi spuna cat de frumoasa sunt..., dar.....altceva…nimic.
Dupa o alta bucata de vreme, se casatoreste cu un inginer constructor. Trece 1 luna, trec 2, 3... 6. Dupa a 6-a divorteaza.
Prietenele ei:
- Asta ce a mai avut, draga? Ca ai stat cu el 6 luni!
- Pai asta venea seara la mine, ridica patura, se uita si spunea: “Am vazut cum sta treaba, analizam problema... de luni ne apucam de treaba”


CLIPUL ZILEI: Tu ai un vis?
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Guvernul a alocat 2,1 milioane de lei pentru podurile și podețele afectate de inundații din Botoșani

astăzi, 11:51
10

Guvernul a hotărât ieri alocarea sumei de 2.183.000 lei din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, pentru refacerea unor poduri...

Nu este o glumă: Aproape un sfert din produsele de pe rafturile magazinelor din România sunt mai proaste decât cele din Europa! "Dublul standard există!"

astăzi, 10:50
97

O anchetă de presă pornită în urmă cu mai mulți ani, a ajuns în aceste zile să aibă recunoaștere oficială din partea reprezentanților statului român.Vorbim de “du...

Despre minciuna care stă cu noi la masă

astăzi, 10:09
65

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Societatea românească e clădită pe un număr de minciuni fondatoare. Nu vorbesc despre statul român, despre națiunea română,...