La Cine Globe ai ocazia să vezi filme în premieră la super-prețuri!

Oferta Cine Globe include și vizionări de filme la doar 5 lei, pentru cinefilii de toate vârstele! 

La Cine Globe ai ocazia să vezi filme în premieră la super-prețuri!

Clienții Cine Globe Botoșani au parte de cele mai bune oferte și servicii, astfel încât să se poată bucura de experiența vizionării de film ca la VIP!În această săptămână ajunge la Cine Globe unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, „Jurassic World: un regat în ruină”, iar clienții Cine Globe vor avea ocazia să îl vizioneze la super-prețuri! Doar la multiplex-ul din Botoșani, noua aventură a seriei poate fi urmărită la prețuri reduse, în zilele de marți (când orice bilet are prețul de 11 lei, la prezentarea cardului de fidelitate), ori miercuri, atunci când este valabilă oferta Orange Film și pentru fiecare două bilete se plătește costul unuia singur. 

Noul film „Jurassic World” îi prezintă pe Owen și Claire, care pornesc într-o misiune periculoasă de salvare a dinozaurilor supraviețuitori ai erupției vulcanice de pe insulă. Fanii seriei se vor bucura să descopere reîntâlnirea lui Owen cu dinozaurul Blue, dispărut în sălbăticie. Iar entuziasmul vizionării filmului preferat va fi cu atât mai mare cu cât prețurile speciale ale biletelor sunt completate de o serie întreagă de servicii și produse aflate în exclusivitate la Cine Globe, care transformă experiența petrecută aici într-una VIP.

Având o gamă variată de produse la bar, de la cele clasice: nachos și popcorn, la gustări surprinzătoare, cum ar fi selecția de vinuri, dulciurile Jelly Belly, alunele Crispers sau produse disponibile doar în rețeaua multiplexului, precum cel mai recent produs adăugat în meniu - Rainbow popcorn, Cine Globe poate satisface gusturile tuturor clienților. Astfel, indiferent de biletul ales, cinefilii au parte de o experiență plină de răsfăț.

 “Planul Cine Globe este de a-și surprinde constant clienții prin oferirea unei experiențe VIP la prețuri accesibile, iar aici includem atât un meniu de bar cât mai diversificat, cât și prețuri speciale la filmele preferate, inclusiv la cele în premieră. Și pentru că ne adaptăm constant la noile trenduri în ceea ce privește experiența vizionării de film la cinematograf, pregătim noi surprize pentru clineții noștri.” a declarat Gabriel Grama, General Manager Cine Globe România.

Oferta Cine Globe include și vizionări de filme la doar 5 lei, cinefilii de toate vârstele! Pentru mai multe detalii despre campania Cine Globe, accesați www.cineglobe.ro sau pagina de Facebook a multiplexului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce trebuie să facă șoferii dacă vor să radieze mașina dacă nu o mai folosesc, fără să o ducă la casat!

astăzi, 18:14
79

Procesul de scoatere definitivă a unei mașini din circulație presupune parcurgerea mai multor etape.Proprietarul sau delegatul trebuie să depună o serie de acte doveditoare la mai multe autor...

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
51

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
120

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...