Copiii sunt așteptați în Căsuța cu povești, pe Pietonalul Unirii, pentru a mânui păpușile îndrăgite de la "Vasilache"!

Copiii sunt invitati vineri, 1 iunie 2018, între orele 9:00 şi 13:00, pe Pietonalul Unirii, la o întâlnire cu cele mai îndrăgite personaje din povești pentru a petrece împreună clipe minunate.

Copiii sunt așteptați în Căsuța cu povești, pe Pietonalul Unirii, pentru a mânui păpușile îndrăgite de la "Vasilache"!

Teatrul pentru Copii şi Tineret Vasilache se va deplasa în  perioada  31 mai - 2 iunie 2018, la Braşov, pentru a prezenta spectacolul "Aventurile lui Gulliver" în cadrul Festivalului Internaţional de teatru pentru Copii Arlechino – Caravana Poveştilor. 

Actorii botoşăneni vor prezenta vineri, 1 iunie 2018, de la ora 12:00, în sala Reduta din Braşov spectacolul „Aventurile lui Gulliver”, de Jonathan Swift. Regia: Ion Sapdaru. Scenografia: Alina Dinca-Puscasu.

Având în vedere Ziua Internațională a Copilului, copiii sunt invitati vineri, 1 iunie 2018, între orele 9:00 şi 13:00, pe Pietonalul Unirii, la o întâlnire cu cele mai îndrăgite personaje din povești pentru a petrece împreună clipe minunate.

"Actriţele Ibica Leonte şi Mihaela Ştempel vă aşteaptă la CĂSUŢA CU POVEŞTI unde aveţi posibilitatea şi voi, dragi copii, să mânuiţi personajele pe care le-ați văzut de-a lungul timpului pe scena Teatrului „Vasilache”. La mulţi ani frumoşi, copii!  Să aveţi o copilărie fericită!", este invitația Teatrului Vasilache din Botoșani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de OUG: Crește punctul de pensie cu o valoare mai mică decât cea anunțată inițial, dar crește și pensia minimă

astăzi, 21:47
87

Potrivit unui proiect de ordonanță de urgență a Guvernului (OUG) aflat în dezbatere la Ministerul Finanțelor Publice (MFP), de la 1 septembrie a.c., se vor majora atât punctul de...

USR și PLUS au adoptat protocolul de fuziune, după un congres online

astăzi, 21:41
39

Delegaţii USR şi ai PLUS au adoptat sâmbătă, într-un Congres desfăşurat online, protocolul de fuziune a celor două partide, sub denumirea „USR PLUS”.În USR au ...

Incendiu în județ. 80 de tone de furaje, mistuite de flăcări în patru ore (video)

astăzi, 18:42
668

Un foc aprins pentru distrugerea resturilor vegetale s-a transformat într-un incendiu, care a mistuit 80 tone de furaje depozitate pe raza satului Brăteni, din comuna Dobârceni. S-a &icir...