Copiii sunt așteptați în Căsuța cu povești, pe Pietonalul Unirii, pentru a mânui păpușile îndrăgite de la "Vasilache"!

Copiii sunt invitati vineri, 1 iunie 2018, între orele 9:00 şi 13:00, pe Pietonalul Unirii, la o întâlnire cu cele mai îndrăgite personaje din povești pentru a petrece împreună clipe minunate.

Copiii sunt așteptați în Căsuța cu povești, pe Pietonalul Unirii, pentru a mânui păpușile îndrăgite de la "Vasilache"!

Teatrul pentru Copii şi Tineret Vasilache se va deplasa în  perioada  31 mai - 2 iunie 2018, la Braşov, pentru a prezenta spectacolul "Aventurile lui Gulliver" în cadrul Festivalului Internaţional de teatru pentru Copii Arlechino – Caravana Poveştilor. 

Actorii botoşăneni vor prezenta vineri, 1 iunie 2018, de la ora 12:00, în sala Reduta din Braşov spectacolul „Aventurile lui Gulliver”, de Jonathan Swift. Regia: Ion Sapdaru. Scenografia: Alina Dinca-Puscasu.

Având în vedere Ziua Internațională a Copilului, copiii sunt invitati vineri, 1 iunie 2018, între orele 9:00 şi 13:00, pe Pietonalul Unirii, la o întâlnire cu cele mai îndrăgite personaje din povești pentru a petrece împreună clipe minunate.

"Actriţele Ibica Leonte şi Mihaela Ştempel vă aşteaptă la CĂSUŢA CU POVEŞTI unde aveţi posibilitatea şi voi, dragi copii, să mânuiţi personajele pe care le-ați văzut de-a lungul timpului pe scena Teatrului „Vasilache”. La mulţi ani frumoşi, copii!  Să aveţi o copilărie fericită!", este invitația Teatrului Vasilache din Botoșani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primele ninsori în Botoșani: drumarii au aplicat 40 de tone de material antiderapant, acționând cu nouă utilaje. Cum se circulă în județ

astăzi, 10:36
1204

Angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași au acționat cu nouă utilaje și au aplicat 40 de tone de material antiderapant pe drumurile naționale și județene din Botoșani,...

(P) Comunicat PSD: „ Fiecare vot contează! Vă așteptăm alături de noi pe toți botoșănenii cu bună credință care l-ați votat pe Mircea Diaconu să o susțineți pe Viorica Dăncilă, un președinte aproape de oameni!”

astăzi, 10:07
105

PSD Botoșani face un apel public la toți botoșănenii care au votat în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale cu Mircea Diaconu să vină alături de PSD pentru susținerea candid...

Controverse pe tema conducerii IPJ Botoșani: „Este o bătaie de joc față de Poliția Română”

astăzi, 09:53
390

Cu 44 de zile înainte să iasă la pensie, din care vreo 40 înseamnă concediu de odihnă, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Viorel Avram, e trimis la capă...