ASCULTĂ melodia care va reprezenta România la Eurovision 2019! VIDEO

Romania va fi reprezentanta la Eurovision 2019 de Ester Peony, aceasta castigand cele mai multe puncte din partea juriului, unul in premiera international.

ASCULTĂ melodia care va reprezenta România la Eurovision 2019! VIDEO

Piesa ei, "On a Sunday", a convins patru din cei sase jurati sa ii acorde maxim de puncte, ceilalti doi optand pentru Laura Bretan. Aceasta a castigat si votul publicului, insa a fost prea putin pentru a merge la Tel Aviv.

In ciuda numelui de scena, Ester Peony este o artista cu state destul de vechi in Romania, ea fiind cunoscuta pentru o serie de colaborari cu artisti de la noi.

Finala Eurovision 2019 a avut loc la Sala Polivalenta, 12 piese fiind calificate in aceasta faza. Spectacolul a fost unul tipic pentru acest show, balbele si atmosfera de festival dominand si editia din acest an.

Surpriza placuta este reprezentata de selectie, "On a Sunday" fiind de departe cea mai buna melodie din finala si singura care a venit cu ceva diferit pentru acest Eurovision.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

astăzi, 20:14
48

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
68

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
79

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...