Alex Velea va cânta la Botoşani, în cadrul Turneului Muzical Naţional 2018!

Spectacolele de la Botoşani vor avea loc în zilele de 1, 2 şi 3 iunie, începând cu ora 19.00. Pe scena amenajată în Centrul vechi vor urca nume cunoscute din muzica românească, iformează Primăria Botoșani.

Alex Velea va cânta la Botoşani, în cadrul Turneului Muzical Naţional 2018!

În acest weekend, Centrul vechi este gazda "Turneului Muzical Naţional – 2018". Sub genericul "România în sărbătoare", spectacolele sunt organizate în toată ţara pentru a marca Anul Centenar. Mai exact, organizatorii duc aceste spectacole în 135 de oraşe din România, din Moldova, Muntenia şi Ardeal. Astfel, Botoşaniul intră pe o listă selectă a oraşelor care găzduiesc „România în sărbătoare”, alături de Târgu Mureş, Bistriţa, Sighişoara, Craiova sau Târgu Jiu.

Spectacolele de la Botoşani vor avea loc în zilele de 1, 2 şi 3 iunie, începând cu orele 19.00. Pe scena amenajată în Centrul vechi vor urca nume cunoscute din muzica românească.

Fiecare seară de spectacole va debuta cu concursuri, premiile oferite de sponsorii turneului fiind extrem de atractive. Apoi, pe scenă vor urca artiştii.

Dintre cei care îi vor încânta pe botoşăneni în cele trei seri de spectacole îi amintim pe Minodora, Radu Ille, N&D, Compact B & Leo Iorga, Sânzienele, DJ Jungle, Ricky B, Aurel Moldoveanu, Andreea Antonescu, Cooperativa Nouă & Vali Crăciunescu sau Alex Velea.

Din zonă nu vor lipsi tradiţionalele terase cu bere şi grătare, organizatorii promiţând şi trei seri de răsfăţ culinar. De asemenea, în parcarea de la Magazinul Botoşani va fi organizat un parc de distracţii pentru cei mici.

Cu numai o zi înainte de startul seriei de spectacole, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, a ţinut să precizeze: „Sper ca botoşănenii să se bucure din plin de aceste spectacole. Sunt bucuros că acest turneu a ajuns şi la Botoşani. De remarcat este faptul că toate cheltuielile cu artiştii sunt suportate de compania organizatoare, municipalitatea nefiind implicată financiar decât într-o mică măsură”.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1086

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
202

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
328

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...