8 Martie în pași de dans la Conac!

8 Martie în pași de dans la Conac!

După luna îndrăgostiţilor, în câteva zile își va intra în drepturi luna lui Mărțișor, cea care ne anunță venirea primăverii și care ne amintește, să ne oprim din ritmul trepidant al vieţii cotidiene, și să transmitem un gând bun tuturor femeilor din viața noastră, cu ocazia zilei de 8 martie.

Ca în fiecare an, la CONACUL ZĂICEŞTI  se  organizează  o seară inedită, cu măestrii culinare şi spectacol artistic, toate menite să destindă şi să răsfeţe sărbătoritele zilei.

Pentru că 8 martie înseamnă celebrarea frumuseții și a sensibilității eternului feminin, o bună reprezentană în acest sens va fi invitata Oana Mironescu, artist al Operei Naţionale Române din Iaşi.

Arcuşul şi strunele ei vor trimite auditoriul într-o călătorie în jurul lumii, prin cele mai plăcute genuri muzicale din repertoriul internaţional, atent selecţionate şi reorchestrate, astfel încât invitaţii se vor putea bucura de un show nou şi inedit. Pe lângă spectacolul muzical realizat de Oana Violine, dansatorii Trupei The Sky, vor crea prin dans, atmosfera unui show complet prin coregarafiile antrenante. La finalul momentului artistic, dansatorii vor invita oaspeții la dans, la un moment de entertainment interactiv.

 

Din folclorul românesc autohton, va cânta artista Brândușa Covalciuc, alături de trupa Syncron.

Festinul pregătit special pentru seara de 8 martie, va fi pe toate gusturile, cu preparate proaspete și diversificate, suficient de delicioase pentru a stârni pofta de taifas şi comesenie. Gustarea rece va cuprinde o selecţie de aperitive, care vor satisface şi cel mai pretenţios gurmand: Terină de curcan cu prosciutto şi sparanghel, Pastramă de vită cu pudră de fistic, Foietaj cu somon fume și tartar de legume, Brânză de capră pe sfeclă roşie, aromată cu salvie verde, Salată calabreză cu piept de raţă în cupe de parmezan, Spumă dulce-sărată de brânzeturi cu infuzie de oregano, pe salsa de castravete, Muşchiuleţ de porc în crustă de verdeţuri. La felul de bază, invitaţii vor servi Confit din pulpă de raţă, cu legume gratinate trigon şi sote de roșii. Momentul dulce al serii și nota de final, va fi un suav desert, creat special pentru acest eveniment, Tortino cu spumă de căpşuni şi ananas caramelizat, cu struguri traşi în ciocolată albă.

Preț : 110lei/pers

Relaţii & rezervări:0755 400 207/ 0231.528.201
       
www.facebook.com/ConaculZaicesti

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
111

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
511

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
269

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...