Teatrul „Vasilache” își suspendă activitatea până pe 16 aprilie

Teatrul „Vasilache” își suspendă activitatea până pe 16 aprilie

Având în vedere Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență din 11 martie, prin care activitatea cu publicul a instituțiilor de cultură a fost suspendată și Starea de Urgență de pe teritoriul României, în vederea limitării COVID-19, Teatrul „Vasilache” din Botoșani suspendă activitatea cu publicul, până la data de 16 aprilie a.c.

Reprezentațiile stabilite se reprogramează şi vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.

Programul „Luna martie – luna povestirilor din copilărie” se decalează.

Toate biletele și abonamentele vândute pentru spectacolele lunii martie sunt valabile pentru reprezentaţiile ulterioare.

Spectatorii care doresc să vizioneze şi în această perioadă  spectacolele  teatrului pot intra pe platforma https://e-theatrum.com/spectacole-copii/.

Măsura suspendării activității se poate prelungi în funcție de evoluția situației.

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” recomandă luarea măsurilor de autoprotecție, iar tuturor persoanelor care au fost în ultimele 14 zile în zone cu risc de infecție cu Coronavirus COVID-19 sau au intrat în contact cu persoane testate pozitiv cu acest virus să rămână în izolare voluntară la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile și să evite contactul cu alte persoane. Dacă în acest interval apar simptome precum febră, cefalee și tuse seacă, persoana este obligată să apeleze serviciul de urgență 112 și să informeze asupra situației.

La nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a fost operaționalizată linia TELVERDE (0800 800 358) destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul Coronavirus COVID-19. Apelarea numărului unic de urgență 112 este doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații cetățenii sunt rugați să apeleze linia TELVERDE.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un om de afaceri botoșănean a fost numit vicepreședinte al Patronatului Român

astăzi, 19:35
6

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, din Botoșani, a fost numit vicepreședinte în cadrul Patronatului Român Național prima organizație specifică cu reprezentativitate națională din România, ...

Flutur, mesaj emoționant către botoșăneni, în contextul epidemiei. „Nu va fi lipsit de suferințe acest parcurs, dar vom ieși întăriți”

astăzi, 19:17
161

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a transmis un mesaj emoționant către botoșăneni, pentru a-i încuraja să respecte măsurile de precauție impuse în contextul...

Botoșănean dispărut fără urmă de câteva zile

astăzi, 19:03
111

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din satul Ghireni, comuna Coțușca, a fost dat dispărut de familie, după ce nu a mai revenit la domiciliu. Polițiștii au fost anunțați de dispari...