Spectacole pentru adolescenți și prichindei, la Teatrul Vasilache Botoșani!

La Teatrul Vasilache, în cadrul Studioului de Teatru pentru Tineret, adolescenții pot viziona, sâmbătă, spectacolul "Copiii stau în camera lor", iar duminică cei mici sunt așteptați la spectacolul "Răţuşca cea urâtă", de la orele 11 și 12.30. 

Spectacole pentru adolescenți și prichindei, la Teatrul Vasilache Botoșani!
Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” prezintă în cadrul Studioului pentru Tineret, sâmbătă 6 aprilie 2019, ora 18:00, în sala teatrului, spectacolul „Copiii stau în camera lor”, adaptare de Lenuş – Teodora Moraru după Natasa Tanská. Regia artistică: Lenuş - Teodora Moraru; scenografia: Gelu Rîşca, muzica: Toma Rîşca.
 
Din distribuţie fac parte: Irina Mititelu şi Denisa Dutcovschi.
 
"Inocența, bunăvoința și generozitatea copiilor pot cădea pradă ușor adulților care se iubesc pe ei înșiși uneori mai mult decât pe proprii copii. Inocența, bunăvoința și generozitatea copiilor devin uneori arme într-un război absurd al părinților. Copiii trebuie să rămână cuminți ca să nu deranjeze infatuarea și minciuna adulților. Profesorii sunt niște super-eroi. Puterea lor nevăzută nu este citirea gândurilor sau mutarea munților ci abilitatea de a citi semne ale vieții ascunse ale copiilor. Sunt mai puternici și decât părinții dacă aceștia se copilăresc inutil și se joacă cu viața copiilor lor. Pe lângă informații, profesorii buni mai predau ceva inestimabil dar uneori foarte ușor de neglijat: prețuirea curată și sinceră a vieții. Ai întâlnit un astfel de profesor? Sigur că da, dar e foarte posibil să nu fi băgat de seamă pentru că atenția sa este atât de discretă, încât te vindecă fără să simți (o altă super-putere). Cu un astfel de profesor se întâlnește Miruna la o lecție de engleză. Ce va învăța în afară de verbe și cuvinte, rămâne să descoperi la spectacolul „Copiii stau în camera lor”, a precizat Lenuş - Teodora Moraru

Preţ bilet 12 lei
Rezervări la telefonul 0756084651
Vă aşteptăm cu drag!
 
 
Duminică, 7 aprilie 2019, de la orele 11:00 şi 12,30, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” a programat spectacolul „Răţuşca cea urâtă” 

Regia artistică şi  dramatizarea sunt semnate de Valentin Dobrescu; scenografia este realizată de Mihai Pastramagiu, muzica: Cristian Lungu; regia tehnică: Ioan Cristian Costăchel.
 
Din distribuţia spectacolului fac parte actorii:  Ibica Leonte, Alin Gheorghiu, Oana Sîrcu, Mihaela Ştempel, și Florin Iftode.
 
În această duminică la teatru vă veţi întâlni cu îndrăgitele personaje ale uneia dintre cele mai frumoase poveşti ale lui Hans Cristian Andersen.
 
Preţ bilet 10 lei.
Puteţi face rezervări, de luni până vineri,  la numărul de telefon  0756.084.651 
 
Nu uitaţi:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.
„Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din strada Victoriei nr. 13, Botoşani.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mulțime de autorități convocată la Prefectură, într-o campanie anti-trafic de persoane. Vine și un subsecretar de stat

Miercuri, 21 August 2019
127

Campania „Informare acasă! Siguranţă în lume”, ajunge din nou la Botoşani. Joi, 22 august 2019, începând cu ora 14:00, în sala „Iorga” din cadr...

Rentierii agricoli pot face demersuri pentru obținerea vizei pe 2018, până pe 2 septembrie

Miercuri, 21 August 2019
63

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Botoșani informează că pentru obţinerea vizei aferente anului 2018, rentierii agricoli se mai pot prezenta până la data de 2 ...

ACUM: Un elicopter SMURD preia o femeie care a suferit un infarct

Miercuri, 21 August 2019
937

Un elicopter SMURD se pregătește să aterizeze la unitatea militară de pe Petru Rareș, pentru a prelua o femeie de 46 de ani.Pacienta a suferit, miercuri, un infarct, urmând a fi transpo...