Scriitori botosaneni in conducerea Filialei Iasi a USR!

Scriitori botosaneni in conducerea Filialei Iasi a USR!

GELLU DORIAN

Pe 18 septembrie 2009, la sediul Filialei Iasi a Uniunii Scriitorilor din Romania a avut loc Adunarea generala de alegeri pentru legislatura 2010-2013.

De la Botosani a participat o delegatie formata din 15 scriitori dintre cei 22, cati sunt acum membri ai breslei.

A fost ales presedinte al Filialei Iasi a USR scriitorul Cassian Maria Spiridon.

Din comitetul de conducere al filialei iesene face parte si scriitorul botosanean Gellu Dorian, ales cu un numar de 75 de voturi din 138 exprimate. Ceilalti noua membri sunt: Cassian Maria Spiridon, Valeriu Stancu. Nichita Danilov, Ioan Holban, Mircea A. Diaconu, Adrian Alui Gheorghe, Marius Chelaru, Constantin Dram si Daniel Corbu.

Reprezentantii ieseni in Consiliul de conducere al USR sunt Cassian Maria Spiridon, Valeriu Stancu, Lucian Vasiliu, Mircea A. Diaconu, Ioan Holban si, in cazul in care vor fi acceptati 6 membri, asa cum ii revine filialei, al saselea ales este Gellu Dorian, care a obtinut un numar de 41 de voturi.

Alegerile generale pentru conducerea USR vor avea loc pe 23 noiembrie.

Printre cei 42 de membri ai filialei iesene, delegati la alegerile de la Bucuresti se numara si scriitorii botosaneni Gellu Dorian, Lucian Alecsa, Vlad Scutelnicu, Emanoil Marcu, Nicolae Corlat, Gabriel Alexe, Vasile Iftime, Constantin Bojescu, Ciprian Manolache si Petrut Parvescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce trebuie sa faca ONG-urile ca sa poata primi in continuare sponsorizari. ANAF a publicat ordinul!

astăzi, 17:26
55

ANAF a publicat vineri, in Monitorul Oficial, ordin pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului entitatilor/unitatilor de cult pentru care se acorda deduceri fiscale, precum si a model...

Creștinii din municipiul Botoșani sunt așteptați, sâmbătă, la Marșul pentru viață

astăzi, 16:17
135

Biroul Pro Vita al Protopopiatului Botoşani, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Asociaţia Tineretul Ortodox Român, Filiala Botoşani, organizează Marșul pentru viaț...

Cele mai lungi 7 lacuri din ţară, printre ele și unul din Botoșani, traversate înot în cadrul unui ultramaraton premieră!

astăzi, 15:28
345

O asociaţie din Cluj-Napoca organizează, în premieră în România, un ultramaraton de înot care îşi propune traversarea celor mai lungi lacuri din ţară, pentru a atra...