"Eu cand vreau sa fluier fluier" ruleaza la Cinematograful Unirea! - VIDEO

"Eu cand vreau sa fluier fluier" ruleaza la Cinematograful Unirea! - VIDEO
Cinematograful Unirea anunta pentru cinefili o serie de filme menite sa satisfaca gusturile tuturor generatiilor, de la cei mici pana la adulti si nu numai.  

In perioada 23-29 iulie, de la ora 11.00, va rula pelicula FETITA SI VULPEA, regia Luc Jacquet, cu Bertille Noel-Bruneau, pentru ca zilnic, de la ora 14.00, sa fie programat filmul DIN PARIS, CU DRAGOSTE, regia Pierre Morel, cu John Travolta, Jonathan Rhys Meyers. 

Tot la Cinematograful Unirea, de la ora 18.00, ruleaza pelicula SAGA AMURG, regia Chris Weitz, cu Taylor Lautner, Kristen Stewart, Robert Pattinson. 
 
De la ora 16.00, 20.00, sambata si duminica la ora 22.00, filmul EU CAND VREAU SA FLUIER FLUIER, regia Florin Şerban, cu Ada Condeescu, George Piştereanu. 
 
După patru ani petrecuţi într-un penitenciar pe malul Dunării, Silviu (interpretat de George Piştereanu) a avansat în ierarhia de dormitor, devenind Jupân. Cu două săptămâni înainte de eliberare, primeşte o vizită neaşteptată. El află că mama lui s-a întors acasă după mult timp din Italia şi vrea să îl ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile să găsească o soluţie. Cele cinci zile devin o eternitate când Silviu se îndrăgosteşte de o studentă frumoasă la Sociologie, Ana (Ada Condeescu), venită în practică la penitenciar. Copleşit de emoţii şi presat de timp, Silviu închide ochii… Libertatea, vântul, drumul, primul sărut. Din acest moment i se poate întâmpla orice.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acesta a fost ultimul weekend călduros. ANM anunță precipitații iar vremea se va răci

Duminică, 20 Septembrie 2020
727

Începând de săptămâna viitoare vremea se va schimba și vor urma ploi de toamnă. Practic acesta a fost ultimul weekend călduros. Nu vor mai fi temperaturi de vară, dar totuși v...

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminică, 20 septembrie

Duminică, 20 Septembrie 2020
232

Duminică, 20 septembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.Iată care sunt numerele câștigătoare la extragerea loto de duminică, 20 se...

Artista Laura Lavric și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. La mulți ani!

Duminică, 20 Septembrie 2020
303

Una din cele mai cunoscute artiste din România, Laura Lavric și-a sărbătorit astăzi, ziua de naștere. Cariera Laurei Lavric, născută în satul Costișa la 20 septembrie 1946 (comuna ...