"Eu cand vreau sa fluier fluier" ruleaza la Cinematograful Unirea! - VIDEO

"Eu cand vreau sa fluier fluier" ruleaza la Cinematograful Unirea! - VIDEO
Cinematograful Unirea anunta pentru cinefili o serie de filme menite sa satisfaca gusturile tuturor generatiilor, de la cei mici pana la adulti si nu numai.  

In perioada 23-29 iulie, de la ora 11.00, va rula pelicula FETITA SI VULPEA, regia Luc Jacquet, cu Bertille Noel-Bruneau, pentru ca zilnic, de la ora 14.00, sa fie programat filmul DIN PARIS, CU DRAGOSTE, regia Pierre Morel, cu John Travolta, Jonathan Rhys Meyers. 

Tot la Cinematograful Unirea, de la ora 18.00, ruleaza pelicula SAGA AMURG, regia Chris Weitz, cu Taylor Lautner, Kristen Stewart, Robert Pattinson. 
 
De la ora 16.00, 20.00, sambata si duminica la ora 22.00, filmul EU CAND VREAU SA FLUIER FLUIER, regia Florin Şerban, cu Ada Condeescu, George Piştereanu. 
 
După patru ani petrecuţi într-un penitenciar pe malul Dunării, Silviu (interpretat de George Piştereanu) a avansat în ierarhia de dormitor, devenind Jupân. Cu două săptămâni înainte de eliberare, primeşte o vizită neaşteptată. El află că mama lui s-a întors acasă după mult timp din Italia şi vrea să îl ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile să găsească o soluţie. Cele cinci zile devin o eternitate când Silviu se îndrăgosteşte de o studentă frumoasă la Sociologie, Ana (Ada Condeescu), venită în practică la penitenciar. Copleşit de emoţii şi presat de timp, Silviu închide ochii… Libertatea, vântul, drumul, primul sărut. Din acest moment i se poate întâmpla orice.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
1

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
19

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
466

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...