Mai multe posturi scoase la concurs la Teatrul „Vasilache”. Se caută inclusiv cinci actori

Mai multe posturi scoase la concurs la Teatrul „Vasilache”. Se caută inclusiv cinci actori

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoșani organizează concurs pentru ocuparea, pe durată determinată de un an, a unui post de actor debutant, a patru posturi de actori mânuitori de păpuși, a unui post de maestru în lumini și sunet debutant și a unuia de manipulant al decorului.

Pentru posturile de acor, se cer: studii superioare de specialitate, simț ritmic, memorie motrică, dicție/canto, creativitate, expresivitate, capacitate de improvizație.

Pentru postul de maestru în lumini și sunet, se cer: studii medii sau tehnice, cunoștințe de operare a calculatorului. Calificarea de electrician/electronist constituie un avantaj.

Pentru ocuparea postului de manipulant al decorului, se cer: studii medii sau generale/profesionale și o vechime în muncă de minimum 6 ani și 6 luni.

Probă scrisă se va desfășura pe 10 decembrie a.c., de la ora 10:00, umând ca, în cursul aceleiași zile, de la ora 11:40, să fie susținută proba practică. Interviul va avea loc pe 16 decembrie, de la 10:00 și de la 11:30.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 2 decembrie a.c., până la ora 14:00.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul teatrului, Compartimentul de resurse umane, sau la telefon: 0231/514353.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un șofer a provocat trei accidente în lanț, pe o stradă din municipiul Botoșani

astăzi, 19:26
142

Un conducător auto în vârstă de 52 de ani, din municipiul Botoșani, a provocat un carambol cu patru mașini implicate, pe strada Ion Pillat din localiate, luni după-amiază.Acesta ...

În urmă cu puțin timp: Un vitezoman din Vorona a ajuns cu mașina într-o fântănă

astăzi, 19:09
307

Un accident rutier a avut loc, luni seară, în sensul giratoriu de la Joldești, din comuna Vorona. Un conducător auto, în vârstă de 43 de ani, nu a adapatat viteza și s-a izbit &...

Un bărbat din județ a jefuit o bătrână, apoi a ucis-o

astăzi, 18:57
285

O femeie în vârstă de 80 de ani, din comuna Trușești, județul Botoșani, a fost ucisă de către un consătean în vârstă de 65 de ani. Bărbatul a pătruns în locuin...