Mai multe posturi scoase la concurs la Teatrul „Vasilache”. Se caută inclusiv cinci actori

Mai multe posturi scoase la concurs la Teatrul „Vasilache”. Se caută inclusiv cinci actori

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoșani organizează concurs pentru ocuparea, pe durată determinată de un an, a unui post de actor debutant, a patru posturi de actori mânuitori de păpuși, a unui post de maestru în lumini și sunet debutant și a unuia de manipulant al decorului.

Pentru posturile de acor, se cer: studii superioare de specialitate, simț ritmic, memorie motrică, dicție/canto, creativitate, expresivitate, capacitate de improvizație.

Pentru postul de maestru în lumini și sunet, se cer: studii medii sau tehnice, cunoștințe de operare a calculatorului. Calificarea de electrician/electronist constituie un avantaj.

Pentru ocuparea postului de manipulant al decorului, se cer: studii medii sau generale/profesionale și o vechime în muncă de minimum 6 ani și 6 luni.

Probă scrisă se va desfășura pe 10 decembrie a.c., de la ora 10:00, umând ca, în cursul aceleiași zile, de la ora 11:40, să fie susținută proba practică. Interviul va avea loc pe 16 decembrie, de la 10:00 și de la 11:30.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 2 decembrie a.c., până la ora 14:00.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul teatrului, Compartimentul de resurse umane, sau la telefon: 0231/514353.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de localuri și mijloace de transport controlate de polițiști, amenzi de peste 5000 de lei aplicate

astăzi, 10:29
214

În timpul acțiunilor organizate pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19, a fost verificată respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă...

Incendiu în urma unei explozii. Bătrână în stare critică trimisă la Iași

astăzi, 10:24
96

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 9:30, pompierii botoșăneni au fost sesezati despre producerea unei explozii de butelie urmata de incendiu într o bucatarie de vara din satul De...

O copilă de 13 ani din Botoșani a născut copilul unui tânăr de 25. Procurorii au trimis tatăl în judecată

Vineri, 3 Iulie 2020
1506

Un tânăr de 25 de ani din Botoşani a fost trimis în judecată de procurori după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o copilă de 13 ani. Mai mult decât atât fata a r...