„Ivan Turbincă” revine pe scena Casei Tineretului

„Ivan Turbincă” revine pe scena Casei Tineretului

Sâmbătă, 14 martie a.c., de la ora 18:00, la Casa Tineretului din municipiul Botoșani, se va juca piesa „Ivan Turbincă”, în regia artistică a lui Ion Sapdaru și scenografia lui Mihai Pastramagiu. De coregrafie s-a ocupat acrtița Victoria Bucun, care, împreună cu Bogdan Horga, a asistat regia.

Distribuţia: ANDREEA  MOŢCU, ALEXANDRA  ACALFOAE, MIRELA  NISTOR, LORENA-PETRONELA  CHIRIBUŢĂ, SILVIA  RĂILEANU, ALEXANDRU  DOBYNCIUC, BOGDAN  HORGA, BOGDAN  MUNCACIU, CEZAR  AMITROAEI, FLORIN  AIONIŢOAEI, GHEORGHE  FRUNZĂ, RĂZVAN  AMITROAEI.

Pentru mine este cu totul inedit acest proiect. Am mai reluat unele spectacole, dar în nici un rând după atâta timp și după atât de multe reprezentații. Ivan Turbincă a fost un HIT al Teatrului “Eminescu”. Brusc    s-a ivit idea și dorința actorilor de a reface această montare. Țin mult la acest spectacol, ” Ivan Turbincă“ este o poveste pentru cei mici dar, în mare parte și pentru cei mari. Se discută în spectacol despre relația omului cu neantul, cu moartea, cu fericirea, cu destinul, toate acestea întâlnindu-se fericit într-un melanj umoristic, dar și tragic, în același timp. Mă bucur, ne bucurăm cu toții că vom da încă o viață acestei nemuritoare povești!”, explică regizorul Ion Sapdaru.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, la tel 0231 513948 (program: 10.00 – 12.00 și 16.00 - 18.00, de marți până duminică inclusiv), în incinta Shopping Center- Carrefour - ( 16.00 - 19.00, de marți până vineri  și 11.00 – 13.00, sâmbătă și duminică) și online.

Prețul unui bilet este de 30 de lei. Pentru elevi, studenți și pensionari este de 15 lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un om de afaceri botoșănean a fost numit vicepreședinte al Patronatului Român

astăzi, 19:35
44

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, din Botoșani, a fost numit vicepreședinte în cadrul Patronatului Român Național. Aceasta este prima organizație specifică cu reprezentativita...

Flutur, mesaj emoționant către botoșăneni, în contextul epidemiei. „Nu va fi lipsit de suferințe acest parcurs, dar vom ieși întăriți”

astăzi, 19:17
219

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a transmis un mesaj emoționant către botoșăneni, pentru a-i încuraja să respecte măsurile de precauție impuse în contextul...

Botoșănean dispărut fără urmă de câteva zile

astăzi, 19:03
135

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din satul Ghireni, comuna Coțușca, a fost dat dispărut de familie, după ce nu a mai revenit la domiciliu. Polițiștii au fost anunțați de dispari...