ASCULTA cele mai frumoase melodii de dragoste!

ASCULTA cele mai frumoase melodii de dragoste!
Nu ai plecat inca in vacanta si ai nevoie de relaxare? Asculta in seara aceasta cateva melodii care in mod sigur iti vor schimba starea de spirit, dupa o zi agitata de munca!

1.Righteous Brothers - Unchained MelodyASCULTA AICI

"Unchained Melody" a fost compusă de Alex North, versurile aparţinându-i lui Hy Zaret. Cântecul a fost înregistrat în peste 500 de versiuni, în zeci le limbi diferite, cea mai populară fiind interpretarea celor de la Righteous Brothers. Melodia a fost inclusă pe coloana sonoră a cunoscutei pelicule romantice "Ghost" (1990). 

2. Sinead O`Connor - Nothing Compares 2 U ASCULTA AICI

Melodia "Nothing Compares 2 U" a fost compusă de Prince, în 1981, pentru trupa The Family. Preluarea lui Sinead O`Connor din 1990 a urcat pe primele locuri în topuri şi a devenit un cântec de dragoste celebru. Se spune că Prince a compus acest cântec fiind inspirat de actriţa şi cântăreaţa Susannah Melvolin. Videoclipul este filmat în Paris. 

3. Elvis Presley - Can`t Help Falling in LoveASCULTA AICI

"Can`t Help Falling in Love" are la bază melodia "Paisir d`amour" a lui Jean Paul Egide Martini şi a fost rescrisă pentru filmul Blue Hawaii (1961), ce l-a avut ca protagonist pe Elvis Presley. Cu acest cântec, Elvis obişnuia să-şi încheie concertele, inclusiv pe ultimul pe care l-a susţinut, în 1977, la Indianapolis.

4. Whitney Houston - I Will Always Love YouASCULTA AICI

Faimoasă după includerea sa pe coloana sonoră a filmului The Bodyguard (1992), "I Will Always Love You" a aparţinut în original cântăreţei Dolly Parton. În interpretarea lui Whitney Houston, a devenit cea mai bine vândută melodie apaţinând unei interprete şi una dintre cele mai bine vândute piese din toate timpurile. 

5. Celine Dion - My Heart Will Go OnASCULTA AICI

În interpretarea talentatei Celine Dione, "My Heart Will Go On" a făcut parte din coloana sonoră a filmului "Titanic" (1997). Compus de James Horner, cu versuri de Will Jennings, cântecul şi-a adjudecat un premiu Oscar în 1997 şi mai multe premii Grammy. 

6. Aerosmith - I Don`t Want to Miss a ThingASCULTA AICI

Un alt film celebru, Armageddon (1998), a adus publicului, pe coloana sa sonoră, "I Don`t Want to Miss a Thing" a trupei Aerosmith. Melodia a fost compusă de Diane Warren, care a mărturisit că piesa a fost scrisă iniţial pentru Celine Dion. 

7. Joe Dassin - Et Si Tu N`Existais Pas

 

ASCULTA AICI

Interpretarea de mai sus a frumosului cântec de dragoste "Et Si Tu N`Existais Pas" a fost înregistrată în cadrul unei emisiuni televizate, în 1976. Melodia, compusă de Pierre Delanoe şi Claude Lemesle, a fost lansată în 1975.

8. John Lennon - WomanASCULTA AICI

O declaraţie de iubire pentru Yoko Ono, "Woman" a fost înregistrată în 1980, compusă şi interpretată de John Lennon. Melodia începe cu o parafrazare a unui proverb chinezesc, iar Lennon poate fi auzit şoptind "Pentru cealaltă jumătate a cerului". Într-un interviu acordat în decembrie 1980 revistei Rolling Stone, John Lennon a spus că "Woman" este o versiune matură a piesei "Girl", aparţinând Beatles.

9. Frank & Nancy Sinatra - Somethin` StupidASCULTA AICI

"Somethin` Stupid" este un cântec scris de C. Carson Parks şi a fost înregistrat pentru prima dată de Parks şi soţia sa, în 1967. Versiunea cea mai cunoscută este cea interpretată de Frank Sinara şi fiica sa, Nancy Sinatra. În 2001, piesa a fost preluată de cântăreţul britanic Robbie Williams, în duet cu actriţa Nicole Kidman. 

10. Bon Jovi -  AlwaysASCULTA AICI

"Always" a fost lansată în 1994 şi trebuia să fie inclusă pe coloana sonoră a filmului Romeo Is Bleeding (1993), însă celor de la Bon Jovi nu le-a plăcut filmul. Balada este cea mai de succes piesă a trupei Bon Jovi şi s-a vândut în patru milioane de exemplare în întreaga lume.

11. George Michael - Careless WhisperASCULTA AICI

George Michael a lansat "Careless Whisper" în 1984, când era încă membru al trupei Wham!. Pe vremea când a scris cântecul, George Michael era un necunoscut şi lucra ca uşier la un cinematograf. Într-un interviu acordat în 2006, George Michael povestea că ideea includerii saxofonului în melodie i-a venit în timp ce lua autobuzul spre casă. "Careless Whisper" a ocupat poziţia întâi în topurile din 25 de ţări.

12. Berlin - Take My Breath Away
 


ASCULTA AICI

"Take My Breath Away" a fost compusă de Giorgio Moroder şi Tom Whitlock şi a făcut parte din coloana sonoră a filmului Top Gun (1986). Piesa a câştigat, în 1987, Oscarul şi Globul de Aur pentru cea mai bună melodie a anului. 

13. Queen - Love of My Life ASCULTA AICI

"Love of My Life" a fost compusă de Freddy Mercury la pian şi adaptată de Brian May pentru varianta de concert. A fost una dintre piesele de concert preferate ale lui Freddy Mercury, căruia îi plăcea să lase publicul să cânte căteva versuri în locul lui. După moartea lui Freddy, Brian May şi-a făcut un obicei din a-i dedica piesa ori de câte ori o interpreta.

14. Diana Ross & Lionel Richie - Endless LoveASCULTA AICI

Compusă de Lionel Richie, "Endless Love" a fost interpetată în original de Richie în duet cu Diana Ross, în 1981. Piesa a fost preluată 13 ani mai târziu de Mariah Carey şi Luther Vandross.  

15. Mariah Carey - Whitout YouASCULTA AICI

"Without You" a fost înregistrată prima dată de Badfingers, în 1970, fără un succes notabil. Piesa a fost preluată de Harry Nilson un an mai târziu şi a urcat pe primele locuri în topurile din SUA şi Marea Britanie. Versiunea interpretată de Mariah Carey, în 1994, a fost lansată la o săptămână după ce Nilson a decedat în urma unui atac de cord.

16. Bee Gees - How Deep Is Your LoveASCULTA AICI

"How Deep Is Your Love" a fost înregistrată de Bee Gees în 1977 şi a făcut parte din coloana sonoră a filmului Saturday Night Fever (1977). "Satyin` Alive" şi "How Deep Is Your Love" sunt cele două piese ale trupei Bee Gees incluse în topul Billboard al celor mai bune melodii din toate timpurile. Un cover a succes a fost realizat de Take That în 1996. (Sursa: Realitatea.net)

 

AI ALTE PROPUNERI? SPUNE SI CELORLALTI! AUDITIE PLACUTA! Ai ca bonus LARA FABIAN: JE T`AIME!
 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lângă noi: Un polițist examinator din Suceava a adormit în timpul probei practice pentru obținerea permisului auto - VIDEO

Miercuri, 23 Septembrie 2020
1778

Un polițist examinator din Suceava a adormit în timpul probei practice pentru obținerea permisului auto. Imaginile au fost surprinse de un șofer din trafic, care le-a postat pe Facebook.P...

Invitatul de la Știri - Cozmin Epuraș, primarul comunei Stăuceni, Botoșani

Miercuri, 23 Septembrie 2020
212

Primarul comunei Stăuceni, Cozmin Epuraș, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Stăuceni, a acceptat invitația Stiri.Botoșani.ro de a participa la emisiunea “Invitatul de la Știr...

România ar putea impune testul Covid COVID-19 obligatoriu pentru românii care vin în țară din străinătate

Miercuri, 23 Septembrie 2020
321

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că România ar putea impune testul Covid la intrarea în ţară a cetăţenilor care vin din state cu ...