Vrei să muncești? Vezi cu ce ofertă vin în această săptămână angajatorii din Botoșani!

Vrei să muncești? Vezi cu ce ofertă vin în această săptămână angajatorii din Botoșani!

1056 de locuri de muncă vacante în această săptămână, prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Botoșani, în timp ce angajatorii din alte județe pun la dispoziția șomerilor puțin peste 100 de posturi. 

Cele mai multe oferte pentru persoanele cu studii superioare vin în această săptămână din partea angajatorilor care caută ingineri în confecții, construcții civile, industriale și agricole (2500-3000 lei salariu), instalații pentru construcții (3500-3700 lei/lună), inginer mecanic, industria alimentară, metalurgie, automatist, energetician, electronist (3500-3700 lei salariu).

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani oferă 4497 lei lunar unui consilier grad profesional superior, în timp ce nu mai puțin de 7117 lei pe lună va încasa de la Primăria Municipiului Botoșani un consilier clasa-I, grad profesional superior. 

În sistemul privat, în schimb, un economist va încasa 2500 de lei plus tichete de masă, iar dacă are vechime de 3 ani va primi un salariu de 3760 lei.

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
995

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
293

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
254

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...