Oferta locurilor de muncă, în SCĂDERE la Botoșani! VEZI ce caută angajatorii!

Oferta locurilor de muncă, în SCĂDERE la Botoșani! VEZI ce caută angajatorii!

Mai puțin de 600 de locuri de muncă sunt la dispoziția șomerilor din Botoșani, în această săptămână, oferta fiind în scădere și din partea angajatorilor din alte județe. 

Inginerii pot găsi locuri de muncă în mediul privat, salariile variind de la 4500 de lei până la 3500 de lei lunar. Spitalul de Recuperare Botoșani angajează economist cu studii superioare și o vechime de 6 ani și 6 luni. Și Unitatea de Asistență Medico-Socială Săveni caută nu mai puțin de patru economiști cu vechime de 6 ani și 6 luni, salariul fiind de 3786 lei. 

Teatrul Vasilache angajaează maestru de sunet, oferind un salariu de 2738 lei. În mediul privat sunt disponibile posturi de barman, coafor, ospătar, bucatar, zidar, dulgher etc.

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ AICI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poza zilei: Da, există un astfel de anunț

astăzi, 19:20
161

Cuvintele sunt de prisos, în acest caz. Menționăm doar că anunțul este cât se poate de autentic.

O femeie de 66 de ani din Botoșani a făcut infarct la cumpărături

astăzi, 19:03
551

O femeie de 66 de ani, din Botoşani, a ajuns dintr-un centru comercial direct la Iaşi în spital. Totul s-a întâmplat duminică seară, într-un complex comercial din Botoşani...

Ucigașul de 20 de ani al șoferului care i-a acroșat fratele, acum două luni, este trimis în judecată

astăzi, 18:47
151

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui tânăr de 20 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţ...