Oferta de vară a angajatorilor botoșăneni: VEZI dacă găsești locul de muncă potrivit!

Oferta de vară a angajatorilor botoșăneni: VEZI dacă găsești locul de muncă potrivit!

Aproape 950 de locuri de muncă vacante anunță AJOFM Botoșani în această săptămână, angajatorii din alte județe venind cu 200 de oferte pentru persoanele interesate.

Inginerii sunt în continuare căutați în mediul privat, unde un producător cunoscut angajează și director de vânzări. De asemenea, Direcția de Asistență Socială Botoșani angajează un educator puericultor, salariul fiind de 3245 lei lunar, cu condiția studiilor superioare și a o vechime în muncă de minimum 3 ani.

Pentru șomerii cu studii superioare mai sunt disponibile posturi de farmacist, specialist în recrutare, economist, redactor, translator, referent. 

Cele mai multe posturi scoase la concurs de către angajatori sunt pentru persoanele cu studii medii: cosmetician, coafor, bucătar, supraveghetor jocuri, lucrător gestionar, vânzător, casier, zidar, dulgher etc.

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Update: Bătrâna lovită de autocar, joi dimineață, a decedat pe patul de spital

astăzi, 15:34
161

Femeia în vârstă de 71 de ani, din Botoșani, lovită de un autocar în dimineața zilei de joi, pe trecerea de pietoni, în apropiere de Stadionul Municipal, a decedat, &i...

S-a desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea unei zone de agrement în municipiul Dorohoi

astăzi, 15:19
85

Primăria Municipiului Dorohoi a anunțat că, miercuri, s-a desemnat câștigătorul licitației lucrărilor pentru realizarea zonei de agrement din zona Polonic a municipiului.Investiția e...

(P) Comunicat PSD: Realizări concrete pentru botoșăneni! Caravana pentru depistarea și salvarea copiilor cu tulburări în spectrul autist inițiată de Tamara Ciofu are primele rezultate!

astăzi, 14:50
57

Pe 6 decembrie se deschide prima Cameră de Stimulare Multisenzorială din cadrul Centrului de Sănătate Mintală pentru toți copiii cu deficiențe neuro-psihice din județul Botoșani.Deputatul...