Firma familiei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, intră în insolvenţă!

Afacerile familiei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, se clatină. Cea mai importantă firmă deţinută de familia sa, abatorul de la Suliţa, intră în insolvenţă.

Firma familiei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, intră în insolvenţă!

Administratorul societăţii, Ionuţ Gabriel Grădinaru, a depus la Tribunalul Botoşani o cerere pentru deschiderea procedurii insolvenţei. Judecătorii au stabilit ca termen data de 8 decembrie pentru a analiza solicitarea. 

Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe, Florea Carn SRL a înregistrat anului trecut afaceri de 26.722.831 lei şi a avut un profit de 453.097 lei cu o medie de 72 de salariaţi. 

Firma a cunoscut o dezvoltare în timpul mandatului lui Florin Ţurcanu la Consiliul Judeţean, când a avut loc o retehnologizare. 

Insolvenţa este stare a patrimoniului debitorului care se caracterizează prin insuficienţa fondurilor băneşti disponibile pentru plata datoriilor exigibile. Pe parcursul procedurii judecătorul sindic dispune un lichidator judiciar care să se ocupe de administrarea firmei. Dacă sunt semne că firma îşi poate reveni se poate întocmi un plan de reorganizare supus aprobării creditorilor, în caz contrar se declară falimentul şi se lichidează patrimoniul. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
624

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
83

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
112

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...