Botoșani: ANAF continuă restituirea taxei auto "până la ultimul leu datorat contribuabililor!"

Botoșani: ANAF continuă restituirea taxei auto "până la ultimul leu datorat contribuabililor!"
Peste 2.700 de botoșăneni au beneficiat în primele zile din luna iunie de restituirea taxei auto, suma totală depășind 7.000.000 lei, informează reprezentanției Finanțelor.

"Din dispozitia domnului Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, A.N.A.F. a restituit în perioada 3 - 5 iunie 2019, în judetul Botosani, suma de 7.130.467 lei către 2.720 contribuabili români, sumă ce reprezintă taxe auto achitate de către acestia în perioada 1 ianuarie 2007-31 ianuarie 2017", se arată într-un comunicat remis redacției. 
 
De asemenea, potrivit aceluiași comunicat, "demersul Ministerului Finantelor Publice si al Agentiei Nationale de Administrare Fiscală va continua până la restituirea ultimului leu datorat contribuabililor români, care au achitat taxe auto (taxe auto pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu)". 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două proiecte botoșănene, finaliste ale Galei Tineretului din România 2019

astăzi, 20:18
12

Două proiecte botoșănene sunt incluse în lista finalistelor Galei Tineretului din România. Evenimentul de tradiție organizat de Ministerul Tineretului și Sportului va avea loc pe 26 o...

Poza zilei: Da, există un astfel de anunț

astăzi, 19:20
186

Cuvintele sunt de prisos, în acest caz. Menționăm doar că anunțul este cât se poate de autentic.

O femeie de 66 de ani din Botoșani a făcut infarct la cumpărături

astăzi, 19:03
597

O femeie de 66 de ani, din Botoşani, a ajuns dintr-un centru comercial direct la Iaşi în spital. Totul s-a întâmplat duminică seară, într-un complex comercial din Botoşani...