Afaceristă din Botoșani, premiată la Gala antreprenorilor din Regiunea Nord Est

Afaceristă din Botoșani, premiată la Gala antreprenorilor din Regiunea Nord Est

O femeie de afaceri din Botoșani a fost premiată în cadrul Galei Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est, care a avut loc la Salon Prestige Ballroom din Suceava. Este vorba despre Agnes Holca, managerul firmei Rolana Tex SRL.

Evenimentul a reunit firme din regiunea Nord-Est alături de invitați de marcă- autorități și instituții publice locale și centrale, organizații patronale de la nivel local, regional și național , parteneri și colaboratori ai federației.

Gala Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est s-a bucurat de prezența Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin- CONAF, prin membrii acestei confederațiireprezentante ale patronatelor și federațiilor pentru antreprenoriat feminin din întreaga țară- Botoșani, Bacău, Neamț, Bistrița, Brașov, Constanța, Tulcea, Tîrgoviște, Timișoara, București.

Au fost alături de organizatori și partenerii consorțiilor constituite pentru implementarea celor 4 proiecte DIASPORA START-UP ȘI ROMANIA START-UP PLUS, parteneri cu vastă experiență în accesarea și gestionarea fondurilor europene. Sunt firme și asociații profesionale din Tg. Mureș, Brașov, Constanța, București, cât și la nivel european- din Grecia.

La Gală au participat, pentru prima dată, manageri și administratori de firme Start-up din regiunea Nord-Est care au beneficiat de finanțare europeană prin intermediul proiectelor DIASPORA START-UP și START-UP PLUS derulate de Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava.

Noii antreprenori aflați la început de drum în mediul de business au fost susținuți și incurajați de firme și antreprenori din regiunea Nord-Est cu vastă experiență antreprenorială, să fie încrezători, motivați, inovativi, competitivi, să transforme provocările și problemele în soluții, să creeze și să aducă plus valoare în economia și societatea românească.

Mesaje de apreciere și susținere au fost transmise și din partea autorităților și instituțiilor publice.

Gala Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est a inclus acordarea de trofee de excelență unor antreprenoare de marcă din regiunea Nord-Est, femei de afaceri care conduc firme de top și au reușit să dezvolte afaceri profitabile.Astfel, au fost premiate pentru rezultatele antreprenoriale și profesionale deosebite: Dr. ing. Elena Ionescu- director general al S.C. Plantavorel SA din PiatraNeamț, Dana Loredana Radu- administrator al firmei Recumed SRL din Vaslui, Ramona Moncea Vinca- Manager general al S.C. Vinca SRL din Bacău, Agnes Holca- administratorul firmei Rolana Tex SRL din Botoșani, Liliana Bălan- Manager general al S.C. Biolin Fam SRL din Iași, iar pentru județul Suceava- firma Superstar Com SRL din Rădăuți și firma Dorna Medical SRL din Vatra Dornei administrată de Rodica Boca.

Gala Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est a evidențiat rezultatele economice și profesionale ale antreprenorilor și managerilor din Regiunea Nord-Est, a subliniat încă o dată, importanța și rolul IMM-urilor în economia și societatea românească.

Prin activitățile și acțiunile intreprinse, și cu sprijinul factorilor de decizie, al celorlalte organizații patronale, al partenerilor și colaboratorilor noștri, Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est își propune să devină o entitate reprezentativă pentru antreprenoriatul feminin al regiunii Nord-Est, o forță pentru interese și valori comune deopotrivă feminine și masculine, un interlocutor social, o voce publică distinctă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
1354

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
3099

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
892

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...