Un lider al Consiliului Județean a donat 100 de viziere Spitalului „Mavromati”

Un lider al Consiliului Județean a donat 100 de viziere Spitalului „Mavromati”

Unul dintre liderii Consiliului Județean (CJ) din Botoșani a donat către Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” 100 de viziere profesionale, confecționate din materiale conforme cu normele tehnice pentru echipamente medicale și farmaceutice.

Mai exact, potrivit vicepreședintelul CJ Dorin Birta, repartiția s-a făcut după cum urmează: 25 de viziere pentru blocul central din strada Marchian,  25 pentru Unitatea de Primiri Urgențe, 25 pentru Secția Obstetrică Ginecologie și 25 pentru Secția Boli Infecțioase.

„Dacă din poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani am susținut orice demers și am depus toate eforturile pentru a asigura resursele necesare Spitalului Județean de Urgență, după puteri și după posibilitățile legale, am considerat necesară și implicarea individuală pentru a ușura pe cât de mult posibil eforturile imense depuse de cadrele medicale de la Botoșani. În aceste momente trebuie să ne unim forțele și să facem tot ce ne stă în putință pentru a pune capăt acestei amenințări, pentru că nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța fiecăruia dintre noi”, a scris Dorin Birta, vicepreședinte al CJ Botoșani, pe Facebook.

Oficialul a ținut să le mulțumescă tutoror cadrelor medicale pentru eforturile depuse în asemenea context.

„Sunt profund recunoscător tuturor cadrelor medicale din Botoșani și din toată țara pentru munca enormă pe care o depun  în această perioadă! Mă înclin în fața dumneavoastră și în fața tuturor celor care au făcut donații pentru achiziționarea de echipamente și materiale sanitare, fie ei persoane fizice sau juridice”, a mai scris Birta pe contul de Facebook.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Lupașcu, deputat în Comisia pentru Sănătate: „PSD a pregătit un plan profesionist de acțiune pentru combaterea COVID - 19 care poate fi aplicat din prima zi a guvernării!”

astăzi, 09:06
23

Comunicat:Deputatul social-democrat botoșănean, Costel Lupașcu, candidat pentru Senat în viitorul Legislativ, a anunțat astăzi că PSD a pregătit în detaliu un program concret ș...

Cel mai rău scenariu e pe cale să se întâmple: Turismul este în pragul falimentului

astăzi, 09:01
32

Turismul românesc este tot mai aproape de faliment, iar acest lucru nu este o supoziție, ci un fapt. Pandemia face ca cea mai mare parte a agențiilor să fie tehnic în faliment, deși &i...

Klaus Iohannis: Anul acesta ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului - este sărbătoare în şi cu familia

Miercuri, 28 Octombrie 2020
1437

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, miercuri, că „ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului”, adică sărbătoare „în şi cu familia&...