Un grup de instructori auto din municipiul Botoșani au organizat o caravana de ajutorare. Galerie FOTO

Un grup de instructori auto din municipiul Botoșani au organizat o caravana de ajutorare. Galerie FOTO

Societatea civilă de la Botoșani pare să se schimbe pe zi ce trece, iar sărbătorile de Crăciun din acest an sunt încă un exemplu că nu mai avem nevoie decât de imboldul interior pentru a-i ajuta pe cei de lângă noi.  

Un grup de instructori auto din municipiul Botoșani au organizat o caravana de ajutorare a unui număr de 10 familii cu mulți copii și a unor bătrâni imobilizați la pat din comunele Avrămeni și Ripiceni.

“Bunurile au fost transportate cu 6 mașini de școală, fiind donate alimente, dulciuri, jucării, brichete pentru foc, fructe, o bicicleta, haine, elemente de mobilier. Am plecat dimineață la 10:30 și am terminat întâlnirile cu toți oamenii care am crezut că au nevoie de un ajutor cât de mic înainte de Crăciun în jurul orei 17:00”, ne-a spus unul dintre instructorii aujto care a participat la acțiunea de binefacere.

În localitățile Aurel Vlaicu și Dimitrie Cantemir au fost ajutate câte o familie, în timp ce în localitatea Zoițani au fost ajutate trei familii, în Adășeni o familie, iar în Ripiceni șapte familii.

De asemenea, doi bătrâni, în vârstă de 74 și 87 ani, au avut primit produse alimentare, brichete pentru foc, fructe, dulciuri, dar și pamperși. 

Iată și fotografiile făcute cu această ocazie de instructorii auto, fotografii care au ajuns și la noi.










 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
150

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
106

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
95

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...