Tamara Ciofu, donație pentru UPU. O companie națională va sprijini personalul medical din Botoșani și Dorohoi

Tamara Ciofu, donație pentru UPU. O companie națională va sprijini personalul medical din Botoșani și Dorohoi

Un medic pediatru din Botoșani, deputat, a donat echipamente de protecție cadrelor medicale din Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”, în decursul zilei de vineri.

Deputatul Tamara Ciofu a oferit 2000 de litri de apă minerală, măști și mănuși de protecție, dar și substanțe dezinfectante personalului medical.

Aceasta a anunțat că, începând de marți, compania care deține Aqua Carpatica va asigura apă îmbuteliată pentru toate secțiile spitalicești din municipiile Botoșani și Dorohoi.

„Vreau să mulțumesc întregii echipe Carpatica Beverages SA, care va continua demersul meu și care, începând de marți, va oferi prin sponsorizare apă îmbuteliată, atât la secțiile spitalicești din municipiul Botoșani cât și la Spitalul Municipal Dorohoi. În continuare trebuie să ne mobilizăm și să dăm dovadă de bunătate și solidaritate”, a scris Ciofu pe Facebook.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Roxana Țurcanu: „Să redăm Centrul Vechi tuturor botoșănenilor!”

astăzi, 12:08
17

Comunicat de presă:În după-amiaza zilei de vineri, președintele ALDE Botoșani, Roxana Florentina Țurcanu, alături de echipa sa de campanie, aspirantă la  Consiliului Local Botoș...

Consiliul Județean trebuie să achite 10 milioane de lei pentru un drum stricat la câteva luni de la asfaltare

astăzi, 11:51
68

Autorităţile judeţene din Botoşani sunt nevoite să plătească peste 1,6 milioane de euro pentru 15 kilometri de drum care s-a stricat la câteva luni de la asfaltare. Consiliul Judeţean a ...

Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv: „S-a făcut o campanie electorală pe bani publici pentru a arăta că se poate face curățenie în cimitire”

astăzi, 11:25
73

În cadrul unei conferințe de presă, directorul  Societății Urban Serv, Bogdan Buhăianu, a ținut să răspundă atacurilor din ultima perioadă venite din partea primarului Cătălin F...