O femeie din județ face apel la bunătatea oamenilor: vrea să învingă boala cruntă de care suferă

O femeie din județ face apel la bunătatea oamenilor: vrea să învingă boala cruntă de care suferă

O femeie din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, are nevoie de 30.000 de lei pentru a supraviețui. Ionela Butnariu, în vârstă de 33 de ani, a fost diagnosticată cu o boală grea: cancer de col uterin. Ultima ei internare a durat patru zile internată în Secția de Oncologie a Spitalului Județean, însă medicii nu pot face nimic până când botoșăneanca nu plătește intervenția necesară.

De un an, tânăra încearcă să învingă boala, prin ședințe de chimio-terapie, însă costurile depășesc posibilitățile sale financiare. Situația este cu atât mai dificilă, știind că cei șapte copii pe care se străduiește să îi întrețină, vor avea nevoie de mamă.

„Nu mai am putere să merg în continuare la spitale pentru tratamente, pentru că e foarte scump. Trebuie să fac ședințe de chimio-terapie și trebuie să merg la Iași și la Botoșani pentru tratament. Vă rog, ajutați-mă să pot să îmi văd copiii crescând, șapte copii care au nevoie de mine”, transmite femeia.

În fiecare an, în România, 4343 de femei sunt diagnosticate cu cancer de col uterin și 1909 sunt răpuse de această boală. Vorbim despre o incidență de trei ori mai mare decât media Uniunii Europene.

O unitate mobilă de screening a Institutului Regional de Oncologie din Iași a popsit, vineri, în trei comune din județ, pentru a informa și testa gratuit botoșănence cu vârste între 25 și 65 de ani.

Detalii despre modul în care poate fi ajutată Ionela, aici: https://www.facebook.com/donate/517376425717925/2530785347016732/.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noi așteptăm de 30 de ani o banală autostradă! China va construi în 6 zile un spital doar pentru pacienții afectați de virusul ucigaș! VIDEO

astăzi, 11:09
107

În timp ce noi așteptăm de 30 de ani o banală autostradă din partea politicienilor români pe care îi vedeți depunând astăzi coroane de flori la statuia lui Cuza &ici...

2019: Creștere cu 200.000 pasageri pentru cele trei aeroporturi din Moldova. Cea mai mare creștere a numărului de pasageri este la aeroportul nostru de la Salcea!

astăzi, 10:49
78

Aeroporturile din Iași, Suceava și Bacău au avut împreună 2,2 milioane de pasageri în ultimul an, în creștere cu 200.000 pasageri față de 2018.Aeroportul din Suceava a c&...

Accident soldat cu o victimă, în Darabani. Șoferul, vinovat de comiterea a patru infracțiuni, a fost arestat

astăzi, 10:40
110

Un accident rutier grav s-a petrecut joi, 23 ianuarie a.c., în orașul Darabani, din județul Botoșani. Șoferul care a produs incidentul, a fost arestat ulterior, acesta comițând nu mai...