Jandarmii au răspuns provocării ISU Botoșani: Și noi am donat sânge

Jandarmii au răspuns provocării ISU Botoșani: Și noi am donat sânge

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a răspuns apelului lansat de pompierii botoșăneni în cadrul campaniei ,,Te provoc! Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!”.

Scopul nobil al acestei provocări a motivat 50 de jandarmi să se înscrie pe lista de voluntari, care a fost întregită și de soțiile a doi colegi ce au dorit să ajute în acest mod persoanele aflate în suferință.

“32 de jandarmi s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine Botoșani, opt vor dona mâine, iar zece jandarmi din cadrul Detașamentului 3 J vor dona în data de 5 martie, când reprezentanții centrului au planificate activități de recoltare la Spitalul municipal Dorohoi”, au explicat jandarmii pe pagina de socializare.

Pentru a mobiliza cât mai mulți donatori, jandarmii de la Botoșani i-au provocat să facă domarea de sânge pe colegii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
506

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
69

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...