FOTO: „Bucuria toamnei”, sporită de liceeni cu suflet mare ai Liceului „Petru Rareș”

FOTO: „Bucuria toamnei”, sporită de liceeni cu suflet mare ai Liceului „Petru Rareș”

Toamna este anotimpul abundenţei şi al belşugului. Sub deviza “Bucuria toamnei”, voluntarii Liceului Tehnologic “Petru Rareş” din Botoşani au dus la bun sfârșit, în perioada 4-12 noiembrie a.c., proiectul de voluntariat „Săptămâna fructelor şi legumelor donate”, cu finalitate umanitară.

„Ne bucurăm întotdeauna să facem un bine celor dragi nouă, aşa că ne-am mobilizat şi de această dată şi am reuşit să adunăm, din donaţiile făcute de voluntarii noştri, fructe şi dulciuri”

, subliniează Andreea Șalariu, profesor coordonator de proiect.

Bunătățile au fost împărţite cu drag copiilor din Centrul „Sf. Mina” Botoşani, dar şi liceenilor. Vizita la Centrul „Sf. Mina” Botoşani, sub coordonarea Mihaelei Vasilachi şi a Andreei Şalariu, a fost o reală încântare pentru toți participanții, susțin inițiatorii acțiunii caritabile.

„Am fost primiţi cu aşa de mult entuziasm şi cu multe, multe zâmbete de către micuţii care locuiesc aici. Aşa de mare ne-a fost bucuria, că am promis că ne vom întoarce de Crăciun, să îi colindăm şi să ne jucăm în zăpadă! Aceşti copii minunaţi ne-au amintit cât de minunată poate fi copilăria, atunci când te bucuri sincer de ea. Desigur că ne-am pus la treabă şi imaginaţia şi creativitatea şi am realizat câteva desene pentru expoziţia <>, care au fost însoţite şi de mesaje dedicate acestei ocazii”

, a conchis profesoara Andreea Șalariu.





 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
508

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
69

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...