Fotbal în scop caritabil pentru familia lui Sorin Vezeteu, polițistul ucis pe peronul Gării Burdujeni

La Cupa poliției transporturi "Sorin Vezeteu" vor participa șase echipe, de la formațiunile județene Suceava, Iași, Botoșani, Bacău, Neamț și Vaslui ale Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași. 

Fotbal în scop caritabil pentru familia lui Sorin Vezeteu, polițistul ucis pe peronul Gării Burdujeni

Polițiști din șase județe ale Moldovei vor participa, vineri, la Suceava, la Cupa poliției transporturi "Sorin Vezeteu", ediția a II-a, competiție fotbalistică organizată în scop caritabil, pentru familia polițistului ucis pe peronul Gării Burdujeni. Cum Sorin Vezeteu era un iubitor și un practicant al fotbalului, colegii țin ca această cupă dedicată lui să devină o tradiție.

La Cupa poliției transporturi "Sorin Vezeteu" vor participa șase echipe, de la formațiunile județene Suceava, Iași, Botoșani, Bacău, Neamț și Vaslui ale Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași. Competiția de mini-fotbal se va desfășura la complexul Ramiro, iar soția și cei doi copii orfani ai polițistului vor deschide simbolic un meci. În urma lui Sorin Vezeteu au rămas un băiat în vârstă de 6 ani și o fată de 8 ani, astfel că Elena Vezeteu nu se află într-o situație prea ușoară.

Pe numele Elenei Vezeteu este deschis un cont la UniCredit Bank (RO83BACX0000001064539000), colegii lui Sorin Vezeteu începând deja să doneze bani în acest cont. Toți banii care se vor aduna în aceste zile vor fi donați familiei Vezeteu, după încheierea competiției fotbalistice.

Prima ediție a cupei a avut loc anul trecut, tot în mai, la Neamț.

Atacat şi ucis mişeleşte, cu o ferocitate diavolească

În seara zilei de 20 iulie 2017, poliţistul Sorin Vezeteu se afla pe peronul gării din Suceava. Era o oră de vârf, cu trafic, astfel că pe peron erau mulţi oameni. În aceste condiţii, fără a putea intui vreun pericol, poliţistul a fost atacat din spate de Ioan Beşa, în vârstă de 23 de ani, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, un individ care fusese închis în Spania şi se întorsese recent în Suceava.

Cu o ferocitate diavolească, Beşa l-a înjunghiat pe poliţist de peste 40 de ori, în interval de 50 de secunde. Din păcate, deşi s-a apărat, Sorin Vezeteu a căzut la un moment dat pe peron, sub ploaia de lovituri. Câţiva oameni din cei mulţi aflaţi pe peron l-au lovit şi îndepărtat pe agresor, însă au intervenit prea târziu.

Ioan Beşa a declarat ulterior că a vrut doar să omoare un poliţist, pentru a se răzbuna că a fost închis în Spania, neavând ceva personal cu Sorin Vezeteu.

Individul s-a spânzurat la puţin timp după ce a fost transferat din arestul Poliţiei Suceava în Penitenciarul Botoşani.

Sursa: monitorulsv.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
253

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
152

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
227

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...