Drama lui Ionuț Matei, fostul jucător de la FC Botoșani și Poli Timișoara. Fiul său a fost diagnosticat cu o boală crâncenă!

Drama lui Ionuț Matei, fostul jucător de la FC Botoșani și Poli Timișoara. Fiul său a fost diagnosticat cu o boală crâncenă!

Ionuț Matei, fostul jucător de la FC Botoșani și Poli Timișoara are parte de un moment cumplit. Fiul său a fost diagnosticat cu leucemie, iar costurile tratamentului depășesc 150.000€, bani de care familia sa nu dispune. Clubul FC Botoșani a lansat astfel o campanie de donații, pentru sănătatea micuțului Mathias.

Ionuț Matei, fost jucător al FC Botoșani are mare nevoie de voi !!!!!

"Nicholas Matei, fiul fostului fotbalist a fost diagnosticat în iunie anul acesta cu “Leucemie Acută Mimfotblastică B”. Familia are nevoie de 150.000 de euro pentru a beneficia de servicii medicale și pentru ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească.

Primul răspuns primit de familia Matei a fost de la „Ospedale San Gerardo” din Milano. Cum starea de sănătate a lui Nicholas devine tot mai grea, părinții au decis să meargă în Italia. Fiul lui Ionuț Matei a început deja pregătirea pentru tratamentul cu citostatice care a debutat ieri, 2 iulie 2020 cu prima ședință.

 În România, pentru donații, a fost deschis un cont pe numele bunicii materne a lui Nicholas

Nume titular cont: VIORICA ACHITEI

Mentiune: Sanatate Nicholas;

Banca Transilvania.

IBAN-ul contului in EUR este 𝐑𝐎𝟐𝟗𝐁𝐓𝐑𝐋𝐄𝐔𝐑𝐂𝐑𝐓𝟎𝟓𝟓𝟔𝟖𝟑𝟒𝟑𝟎𝟏

IBAN-ul contului in LEI este 𝐑𝐎𝟕𝟗𝐁𝐓𝐑𝐋𝐑𝐎𝐍𝐂𝐑𝐓𝟎𝟓𝟓𝟔𝟖𝟑𝟒𝟑𝟎𝟏

Nume titular cont Lire: Ionut Matei

Mentiune: Sanatate Nicholas;

𝐁𝐚𝐫𝐜𝐥𝐚𝐲𝐬 𝐁𝐚𝐧𝐤; 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫: 𝟓𝟑𝟗𝟔𝟔𝟏𝟕𝟖; 𝐒𝐨𝐫𝐭 𝐂𝐨𝐝𝐞: 𝟐𝟎-𝟐𝟓-𝟏𝟗;" a anunțat FC Botoșani, prin intermediul social-media.

Ionuț Matei a evoluat, în cariera sa, pentru CSM Reșița, FCM Bacău, Poli Timișoara, Ceahlăul Piatra-Neamț, CS Buftea, Gloria Buzău, CS Otopeni, FC Botoșani, Voința Sibiu și Bucovina Rădăuți. Acesta a evoluat în 88 de partide pe prima scenă fotbalistică din România, cele mai multe prezențe, 44, pentru FCM Bacău. În prima ligă a mai jucat cu Gloria Buzău, Poli Timișoara, Voința Sibiu, Ceahlăul Piatra-Neamț și FC Botoșani. Pentru FC Botoșani, Matei a adunat 21 de meciuri, 14 în prima divizie și 7 în liga a doua, acolo unde a înscris și singurele două goluri din carieră.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
277

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5318

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
208

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...