Drama lui Ionuț Matei, fostul jucător de la FC Botoșani și Poli Timișoara. Fiul său a fost diagnosticat cu o boală crâncenă!

Drama lui Ionuț Matei, fostul jucător de la FC Botoșani și Poli Timișoara. Fiul său a fost diagnosticat cu o boală crâncenă!

Ionuț Matei, fostul jucător de la FC Botoșani și Poli Timișoara are parte de un moment cumplit. Fiul său a fost diagnosticat cu leucemie, iar costurile tratamentului depășesc 150.000€, bani de care familia sa nu dispune. Clubul FC Botoșani a lansat astfel o campanie de donații, pentru sănătatea micuțului Mathias.

Ionuț Matei, fost jucător al FC Botoșani are mare nevoie de voi !!!!!

"Nicholas Matei, fiul fostului fotbalist a fost diagnosticat în iunie anul acesta cu “Leucemie Acută Mimfotblastică B”. Familia are nevoie de 150.000 de euro pentru a beneficia de servicii medicale și pentru ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească.

Primul răspuns primit de familia Matei a fost de la „Ospedale San Gerardo” din Milano. Cum starea de sănătate a lui Nicholas devine tot mai grea, părinții au decis să meargă în Italia. Fiul lui Ionuț Matei a început deja pregătirea pentru tratamentul cu citostatice care a debutat ieri, 2 iulie 2020 cu prima ședință.

 În România, pentru donații, a fost deschis un cont pe numele bunicii materne a lui Nicholas

Nume titular cont: VIORICA ACHITEI

Mentiune: Sanatate Nicholas;

Banca Transilvania.

IBAN-ul contului in EUR este 𝐑𝐎𝟐𝟗𝐁𝐓𝐑𝐋𝐄𝐔𝐑𝐂𝐑𝐓𝟎𝟓𝟓𝟔𝟖𝟑𝟒𝟑𝟎𝟏

IBAN-ul contului in LEI este 𝐑𝐎𝟕𝟗𝐁𝐓𝐑𝐋𝐑𝐎𝐍𝐂𝐑𝐓𝟎𝟓𝟓𝟔𝟖𝟑𝟒𝟑𝟎𝟏

Nume titular cont Lire: Ionut Matei

Mentiune: Sanatate Nicholas;

𝐁𝐚𝐫𝐜𝐥𝐚𝐲𝐬 𝐁𝐚𝐧𝐤; 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫: 𝟓𝟑𝟗𝟔𝟔𝟏𝟕𝟖; 𝐒𝐨𝐫𝐭 𝐂𝐨𝐝𝐞: 𝟐𝟎-𝟐𝟓-𝟏𝟗;" a anunțat FC Botoșani, prin intermediul social-media.

Ionuț Matei a evoluat, în cariera sa, pentru CSM Reșița, FCM Bacău, Poli Timișoara, Ceahlăul Piatra-Neamț, CS Buftea, Gloria Buzău, CS Otopeni, FC Botoșani, Voința Sibiu și Bucovina Rădăuți. Acesta a evoluat în 88 de partide pe prima scenă fotbalistică din România, cele mai multe prezențe, 44, pentru FCM Bacău. În prima ligă a mai jucat cu Gloria Buzău, Poli Timișoara, Voința Sibiu, Ceahlăul Piatra-Neamț și FC Botoșani. Pentru FC Botoșani, Matei a adunat 21 de meciuri, 14 în prima divizie și 7 în liga a doua, acolo unde a înscris și singurele două goluri din carieră.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care și-a ucis concubina cu toporul, arestat preventiv

astăzi, 20:48
63

Bărbatul de 56 de ani care și-a ucis concubina, în vârstă de 62 de ani, din comuna Corlăteni, prin lovituri cu toporul, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, adică până ...

Femeie încarcerată la Botoșani, pentru că a vândut un telefon găsit pe stradă

astăzi, 18:27
950

Păţanie de pomină pentru o femeie de 49 de ani care a găsit pe stradă un telefon mobil pe care s-a gândit să şi-l însuşească. Descoperită de oamenii legii, femeia a fost cercetat...

Undă verde în CL pentru reducerea la jumătate a impozitului pe clădiri datorat de agenții economici pe perioada stării de urgență

astăzi, 18:09
203

În cursul zilei marți, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Botoșani, în care s-a aprobat proiectul de hotărâre privind acordarea facilităț...