Bogdan Lăzăroi vrea să trăiască!

Bogdan Lăzăroi vrea să trăiască!

Îl cheamă Bogdan Lăzăroi și la vârsta cea mai frumoasă (14 ani) se luptă cu o boală foarte gravă. Viața lui s-a schimbat dramatic într-o zi de ianuarie, când Bogdan le-a spus părinților că nu se simte bine, iar verdictul medicilor a fost unul care i-a cutremurat pe toți: Limfom Malign Non Hodgkin Stadiul III tip Burkit, o formă agresivă de cancer al sângelui.

Din copilul vioi si energic, așa cum îl știa toată lumea, curele de citostatice și ședințele de chimioterapie în regim de urgență l-au sleit de puteri și i-au lasat urme adânci în trupul lui. Cu toate acestea, Bogdan Lăzăroi rămâne un luptător și își dorește mai mult ca oricând să răpună boala care i-a marcat viața și o poate face numai cu ajutorul nostru.

Suma necesară pentru 12 ședințe de chimioterapie care îi pot salva viața lui Bogdan costă 15.000 de euro și pot fi făcute la Institutul de Oncologie Pediatrică San Matteo Pavia-Italia.

Cu acest prilej, Asociația "Salvează o inimă" va extinde campania de strangere de fonduri pentru salvarea lui Bogdan la nivel national și chiar international.

Astfel, duminică, 10 august 2014, începând cu ora 18.00 reprezentanții și prietenii Asociației vor organiza evenimentul caritabil "Axion Estin", la Biserica "Sfântul Apostol Andrei și Sfântul Ierarh Nectarie" din curtea Spitalului de Copii din Botoșani. Concertul va fi susținut de Grupul Psaltic Macarie Ieromonahul, iar toate fondurile strânse vor fi donate pentru a-l salva pe Bogdan. Mai mult decât atât, românii cu inima bună pot dona bani și online, pe o platformă special creată pentru Bogdan Lăzăroi, http://salveazaoinima.ro/campaigns/bogdan-lazaroi/ sau direct în contul mamei lui Bogdan, Elena Lăzăroi, RO 82 BACX0000000076129000 (Banca Țiriac) – 0748843517.

Toată povestea lui de viață poate fi citită pe website-ul www.helpbogdan.wordpress.com.

"Am construit pagina pentru a-l ajuta pe Bogdan. Cei care acceseaza site-ul pot vedea câți donatori s-au alăturat cauzei, sumele donate și cât mai este necesar ca viața acestui minunat copil să fie salvată. Este un proiect mai amplu al Asociației "Salvează o inimă", iar acest sistem de donații online va fi folosit pentru salvarea mai multor oameni. Deja l-am aplicat cu succes și pentru alte cauze, iar românii au reușit să salveze foarte mulți copii și familii care treceau prin clipe dramatice. Le mulțumim din suflet, cu acest prilej", declară Vlad Plăcintă, președintele Asociației "Salvează o inimă".

Asociația "Salvează o inimă" a fost inființată pe data de 17 decembrie 2012, și își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună. (Comunicat de presa)
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
638

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
139

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
87

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...