Asociația Grup Civic Botoșani: “Astăzi este pentru tine, copil nevinovat”

Asociația Grup Civic Botoșani: “Astăzi este pentru tine, copil nevinovat”

Daniel Câșlariu, coordonatorul asociației Grup Civic Botoșani este cu gândul, o dată în plus, la copiii mai puțin norocoși, a căror copilărie este plină de neajunsuri și încercări. Pe această cale, el îndeamnă cetățenii să contribuie în continuare cu ce pot, ca viața acestor copii să fie mai bună.

„Astăzi este pentru tine, COPIL nevinovat, care din păcate te-ai născut într-o lume cu multe neajunsuri. Mulți se răsfață cu de toate pentru că s-au născut într-o lume mai bună decât tine. Dar tu cu ce ai greșit? Ce vina ai tu ca mama și tata nu au posibilitatea să îti cumpere măcar o banană astăzi? Tu, cel care mi-ai spus că vii la școala pentru corn și lapte,tu, care mi-ai spus că ai mâncat ciocolată ultima oara de Crăciun când ți-a adus doamna profesoară, tu, cel care în anul 2019 în clasa întâi ai mâncat pentru prima dată ciocolata! Cu ce ești vinovata tu, COPIL frumos, că viața e nedreaptă pentru tine. Astăzi eu îti spun LA MULȚI ANI și cu ajutorul lui Dumnezeu voi încerca să ajung și la tine să îți fur un zâmbet!

5150 de copiii

Acesta este numărul pe care datorită campanie "5000 DE ZÂMBETE " i-am făcut să zâmbească pentru un moment.

Și așa a luat naștere Asociația Grup Civic Botoșani, care luptă pentru copiii Judetului BOTOȘANI. Noi existăm datorită dumneavoastră, cei care ați donat din puținul vostru și nu ați rămas indiferenții.

DONATIA TA FACE DIFERENȚA. Va mulțumim”, a transmis Daniel Câșlariu.

 

Spune-ne opinia ta