Acțiune umanitară a DGASPC: Peste 60 de angajați au donat sânge

Acțiune umanitară a DGASPC: Peste 60 de angajați au donat sânge

O parte dintre angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) din Botoșani au răspuns afirmativ la lansarea invitației de a participa la actul de donare de sânge în cadrul proiectului „N-avem sânge!”.

Aproximativ 60 de angajați din aparatului propriu, precum și din unitățile  DGASPC Botoșani  - Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Leorda, Complexul de case de tip familial „Sf. Mina” din Botoșani, Complexul de Apartamente ”Cireșarii” din Botoșani, Centrul de Plasament „Prietenia”, Centrul de Amplasament „Sf. Nicolae” din Trușești, Complexul de servicii pentru copilul aflat în dificultate „Speranța” din Pomârla, Serviciul de intervenție specializată pentru copil și familie - care s-au prezentat în număr mare în zilele de marți, 18 februarie, apoi joi și vineri, de la ora 7:30 la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani pentru a dona.

„Donarea de sânge este un gest umanitar, un gest de solidaritate față de cei care au nevoie de sânge, un gest benevol și de aceea le mulțumesc tuturor colegilor care s-au implicat în această acțiune", a declarat Dan Șlincu, directorul DGASPC Botoșani.

Alături de conducerea Direcției din Botoșani, care a răspuns cu bucurie invitației de a participa la acest act de binefacere a fost prezent și Daniel Hliban, președintele Colegiului Asistenților Sociali, Sucursala Teritorială Botoșani însoțit de Alina Robu, membri în Comisia de Protecția Copilului. Acestora li s-au alăturat și colegii din cadrul Complexelor de Apartamente „Amicii”, „Casa Mea” „Floare de Colț” și din Centrul de Îngrijire și Asistență Dorohoi care nu au putut rămâne indiferenți la acest act umanitar. 

Angajații DGASPC Botoșani nu sunt la prima acțiune de acest gen, o parte dintre ei se prezintă periodic la Centrul de Donare, fiind donatori permanenți.





 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
6

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1282

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
135

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...