MICII MARI BOTOSANENI - La multi ani! - VIDEO

MICII MARI BOTOSANENI - La multi ani! - VIDEO

Iarina Dumitras, Ana Maria Bucsa, Miruna Buza, Diana Contac, Viviana Sposub, Catalina Lavric, Razvan Amitroaei, Octavian Costin, Bogdan Bidasca, Alexandra Hutanu, Ana Maria Alexie, Larisa Rosu, Eduard-Danut Pintilei, Andreea Leparda, Codruta Barariu, Andrei si Ioana Tcaciuc, Bianca si Diana Catana, Dayana Iacob, Elena si Ioana Cristache, Alexandra Mera, Oana Tabultoc, Darius Bulzan, Claudia Rusu, Costinel Balan, Isabela Pomparau, Andreea Prepelita, Alexandra Mateiuc, Alexandra Grigoroscuta, Mariuca Nicolau, Vlad Pamfil, Razvan Harabagiu, Antonel Rau, George Balmos, Iulian Dediliuc, Iriciuc Romeo, Costas Daniel, Costas Apopei, Ionela Cuciureanu, Mihaita Enache, Cezara Mandrescu, Ana Maria Gibu.

Sunt doar cateva nume din pleiada de copii care fac cinste locului care i-a plamadit. Copii care isi fericesc parintii, dascalii, comunitatea.

Adevarate valori in muzica, sport, arte sau in domenii greu accesibile multora dintre noi.

De 1 Iunie, copilaria ne locuieste prin ei. Poate ca nu indeajuns si poate ca niciodata destul nu le-am adus prinosul nostru. Pentru ca dincolo de criza economica, dincolo de dificultati si alte scuze cotidiene, visul lor merge totdeauna mai departe.

Niciodata un copil nu va inceta sa viseze, sa cante, sa se joace. Avem de invatat de la ei, de la fiecare dintre cei de mai sus, pe care astazi ii asezam la loc de cinste, ca lumea ne ramane la picioare daca reusim sa stam drepti! Stand in genunchi, totul pare marunt si nefolositor.

Doar prin ei ne vom realiza un viitor curat, doar prin ei vom indrazni mai mult!

Sa nu uitam ca nu politicienii ne reprezinta.

Sa nu uitam ca ei, copiii, trec granitele acestui judet cu un nume in fata: Botosani!

Sa nu uitam ca Iarina Dumitras, la competitii internationale de sah, are alaturi steagul Romaniei! La fel Larisa Rosu, fata care boxeaza pentru medalii, karatistii sau artistii care (in)canta pe scenele din Europa.

Copiii sunt, de ani buni, cea mai stralucitoare moneda de schimb a noastra, cea mai luminoasa perspectiva! Sa ii cinstim cum se cuvine!

Stiri Botosani ureaza LA MULTI ANI tuturor copiilor din Botosani!

Fie ca Dumnezeu sa ii lumineze si sa le indrume viata pretutindeni!

Rugam cititorii sa propuna si alte nume ale copiilor care, intr-un fel sau altul, fac cinste Botosanilor prin rezultatele de exceptie obtinute! Multumim!

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Silegeanu lansează o provocare pentru botoșăneni: “Ce îți dorești de la viitorul tău Primar?”

Sâmbătă, 30 Mai 2020
3501

Sunt politician tânăr, însă experiența  în afaceri de peste 15 ani m-a învățat să am o viziune legată de strategie, iar o strategie pe termen me...

Mesaj emoționant transmis absolvenților laurieni de conducerea Colegiului: „Veți pleca fără prea multe fotografii de final de an, dar noi credem că nu plecați fără nimic”

Sâmbătă, 30 Mai 2020
1785

După săptămâni întregi de studiu online, elevii claselor a XII a au încheiat vineri, 29 mai, un nou capitol din viața lor, îndreptându-și pașii, ușor dar sigur, sp...

Încă 11 botoșăneni vindecați de coronavirus. Numărul celor autoizolați crește

Sâmbătă, 30 Mai 2020
428

Până sâmbătă, 30 mai, potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului Botoșani, dintre cele 750 de persoane au fost testate pozitiv cu C...