MICII MARI BOTOSANENI - La multi ani! - VIDEO

MICII MARI BOTOSANENI - La multi ani! - VIDEO
Iarina Dumitras, Ana Maria Bucsa, Miruna Buza, Diana Contac, Viviana Sposub, Catalina Lavric, Razvan Amitroaei, Octavian Costin, Bogdan Bidasca, Alexandra Hutanu, Ana Maria Alexie, Larisa Rosu, Eduard-Danut Pintilei, Andreea Leparda, Codruta Barariu, Andrei si Ioana Tcaciuc, Bianca si Diana Catana, Dayana Iacob, Elena si Ioana Cristache, Alexandra Mera, Oana Tabultoc, Darius Bulzan, Claudia Rusu, Costinel Balan, Isabela Pomparau, Andreea Prepelita, Alexandra Mateiuc, Alexandra Grigoroscuta, Mariuca Nicolau, Vlad Pamfil, Razvan Harabagiu, Antonel Rau, George Balmos, Iulian Dediliuc, Iriciuc Romeo, Costas Daniel, Costas Apopei, Ionela Cuciureanu, Mihaita Enache, Cezara Mandrescu, Ana Maria Gibu.

Sunt doar cateva nume din pleiada de copii care fac cinste locului care i-a plamadit. Copii care isi fericesc parintii, dascalii, comunitatea.

Adevarate valori in muzica, sport, arte sau in domenii greu accesibile multora dintre noi.

De 1 Iunie, copilaria ne locuieste prin ei. Poate ca nu indeajuns si poate ca niciodata destul nu le-am adus prinosul nostru. Pentru ca dincolo de criza economica, dincolo de dificultati si alte scuze cotidiene, visul lor merge totdeauna mai departe.

Niciodata un copil nu va inceta sa viseze, sa cante, sa se joace. Avem de invatat de la ei, de la fiecare dintre cei de mai sus, pe care astazi ii asezam la loc de cinste, ca lumea ne ramane la picioare daca reusim sa stam drepti! Stand in genunchi, totul pare marunt si nefolositor.

Doar prin ei ne vom realiza un viitor curat, doar prin ei vom indrazni mai mult!

Sa nu uitam ca nu politicienii ne reprezinta.

Sa nu uitam ca ei, copiii, trec granitele acestui judet cu un nume in fata: Botosani!

Sa nu uitam ca Iarina Dumitras, la competitii internationale de sah, are alaturi steagul Romaniei! La fel Larisa Rosu, fata care boxeaza pentru medalii, karatistii sau artistii care (in)canta pe scenele din Europa.

Copiii sunt, de ani buni, cea mai stralucitoare moneda de schimb a noastra, cea mai luminoasa perspectiva! Sa ii cinstim cum se cuvine!

Stiri Botosani ureaza LA MULTI ANI tuturor copiilor din Botosani!

Fie ca Dumnezeu sa ii lumineze si sa le indrume viata pretutindeni!

Rugam cititorii sa propuna si alte nume ale copiilor care, intr-un fel sau altul, fac cinste Botosanilor prin rezultatele de exceptie obtinute! Multumim!

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte sfaturi de care trebuie să ții cont în sezonul rece pentru economii la încălzire

astăzi, 11:26
62

Costurile pentru încălzire se pot menține la un nivel puțin mai scăzut dacă ținem cont de câteva sfaturi pe care le dau specialiștii din domeniu. Cum iarna bate la ușă, am căutat...

Elevii Liceului cu Program Sportiv Botoșani, Medalie de argint la Campionatul Național de Cros!

astăzi, 10:45
104

Echipa Liceului cu Program Sportiv Botoșani a participat vineri la Campionatul Național de Cros, competiție care s-a organizat la Băile Felix și la au participat sportivi de la trei categorii....

Sute de copii la Polivalentă pentru spectacolul cu Gașca Zurli! VIDEO

astăzi, 10:18
91

Sute de copii au fost sâmbătă oaspeții de seamă la Sala Polivalentă din Botoșani, la un eveniment foarte așteptat atât de prichindei cât și de părinți.Gașca Zurli, cea...