Înjunghiat în gât, după o luptă cu femeia pe care a încercat să o violeze! FOTO

Înjunghiat în gât, după o luptă cu femeia pe care a încercat să o violeze! FOTO

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din satul Petricani, orașul Săveni, a fost adus, marți seară, la Unitatea de Primire a Urgențelor cu o plagă înjunghiată la nivelul gâtului, după ce s-a bătut cu o femeie pe un câmp din localitate.

În cursul după-amiezii, Ioan F. a mers pe un câmp din sat unde s-a întâlnit cu o tânără în vârstă de 29 de ani, pe care o cunoaștea, și care păștea caprele.

Bărbatul avea asupra sa și o sticlă cu vin și după ce a băut împreună cu femeia i-a propus acesteia să întrețină relații sexuale.

Tânăra nu a vrut, însă bărbatul nu a acceptat refuzul, astfel că între cei doi a urmat o luptă corp la corp. La un moment dat, individul a scos un cuțit pe care îl avea la brâu, dar în învălmășeală acesta a fost înjunghiat în zona claviculei.

Bărbatul a fost preluat de o Ambulanță și transportat la spital pentru îngrjiri, iar tânăra ridicată de polițiști pentru audieri.

Din câte se pare, bărbatul a fost cel care s-a rănit, din greșeală, în timp ce se lupta cu femeia, dar ancheta polițiștilor va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat între cele două cunoștințe.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fugarul Ionel Arsene spune că s-ar putea sinucide în închisoarea din Botoșani din cauza condițiilor proaste!

astăzi, 07:10
21

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni că procedura în cazul fugarului Ionel Arsene, condamnat la 6 ani şi 8 luni pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de infl...

Calendar ortodox: Le cinstim astăzi pe Sfintele Muceniţe fecioare Agapia, Irina şi Hionia

astăzi, 07:00
8

Părinţii lor erau păgâni, închinători la idoli, dar ele îşi închinaseră viaţa lui Hristos, ca şi învăţătorul lor, Sfântul preot Zoil. Fiind prinse cele t...

Ce se întâmplă cu șoferii dacă refuză recoltarea de probe biologice!

Luni, 15 Aprilie 2024
228

Conducerea unui vehicul sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice este infracțiune. De aceea, legea rutieră îi obligă pe șoferi să se supună unui control de specialitate, atunc...