Bărbat bătut pe stradă, după un conflict cu un cetăţean de etnie romă, în Centrul Vechi!

Bărbat bătut pe stradă, după un conflict cu un cetăţean de etnie romă, în Centrul Vechi!

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean după ce a fost bătut pe strada I.C Brătianu, din municipiul Botoşani.

Constantin M. este din Iaşi şi venise la Botoşani în vizită la rude. Marţi seară, în jurul orei 21.50, în timp ce se deplasa pe strada Ion Pillat, în zona Luceafărul, ieşeanul a fost abordat de un tânăr de etnie romă care a încercat să îi fure portofelul din buzunarul gecii. Între cei doi a urmat un schimb de replici, ieşeanul lovindu-l pe bărbatul de etnie romă cu palma peste faţă.

Bărbatul care a încercat să îl jefuiască a luat-o la fugă, iar Constantin M. s-a îndreptat către Liceul Pedagogic.

Nu a mers prea mult, că a fost ajuns din urmă de cel pe care îl lovise anterior, care profitând că bărbatul vorbea la telefon i-a tras un pumn în faţă, după care s-a făcut nevăzut.

Ieşeanul a căzut jos, la faţa locului ajungând o Ambulanţă care l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri. 

Poliţiştii au declanşat o anchetă şi încearcă să îl identifice pe agresor, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fugarul Ionel Arsene spune că s-ar putea sinucide în închisoarea din Botoșani din cauza condițiilor proaste!

astăzi, 07:10
27

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni că procedura în cazul fugarului Ionel Arsene, condamnat la 6 ani şi 8 luni pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de infl...

Calendar ortodox: Le cinstim astăzi pe Sfintele Muceniţe fecioare Agapia, Irina şi Hionia

astăzi, 07:00
8

Părinţii lor erau păgâni, închinători la idoli, dar ele îşi închinaseră viaţa lui Hristos, ca şi învăţătorul lor, Sfântul preot Zoil. Fiind prinse cele t...

Ce se întâmplă cu șoferii dacă refuză recoltarea de probe biologice!

Luni, 15 Aprilie 2024
231

Conducerea unui vehicul sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice este infracțiune. De aceea, legea rutieră îi obligă pe șoferi să se supună unui control de specialitate, atunc...