Atenţie, şoferi! Camerele pentru roviniete de la Baisa sunt FUNCŢIONALE!

Atenţie, şoferi! Camerele pentru roviniete de la Baisa sunt FUNCŢIONALE!

   arhiva

Şoferii care în ultimele două luni au circulat fără rovinietă pe drumul naţional Botoşani-Suceava vor avea neplăcuta surpriză să primească prin poştă amenda.

Deşi în luna august, la darea în folosinţă, după modernizare, a drumului care face legătură între cele două judeţe, oficialii de la Drumuri Naţionale au spus că aceste camere vor deveni funcţionale abia după recepţia finală a lucrărilor, acest lucru s-a întâmplat mult mai repede.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi camerele de la Baisa pentru depistarea autoturismelor care circulă fără rovinietă sunt funcţionale încă din luna octombrie.

În aceste condiţii, dacă un autoturism este depistat că nu are rovinietă, conducătorul auto va primi acasă, prin poștă, amenda.

Aceste camere au fost achiziţionate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale şi au fost montate la Baisa în vara anului 2013.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
718

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
238

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
194

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...