PNL i-a validat pe Flutur și pe Șoptică la Primăria din Botoșani, respectiv la Consiliul Județean

PNL i-a validat pe Flutur și pe Șoptică la Primăria din Botoșani, respectiv la Consiliul Județean

Luni, 9 martie a.c., Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a validat candidaturile pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Botoșani și de primar al Municipiului Botoșani.

Astfel, senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, este candidatul pentru președinția Consiliului Județean Botoșani, iar primarul în exercițiu, Cătălin Mugurel Flutur, este candidatul pentru încă un mandat în fruntea Primăriei Municipiului Botoșani.

Este vorba despre candidaturi asumate prin natura funcțiilor, atât publice cât și politice pe care le dețin cei doi candidați botoșăneni.

În aceste condiții, Partidul Național Liberal- filiala Botoșani intră în linie dreaptă în ceea ce privește pregătirea alegerilor locale, urmând, din acest punct, să se stabilească listele cu care cei doi candidați vor merge în fața electoratului.

De altfel, Biroul Politic Național al PNL a validat candidaturile pentru funcțiile mai sus menționate în majoritatea județelor țării.

(Comunicat de presă emis de organizația județeană PNL Botoșani)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DSU achiziționează prima secție de terapie intensivă mobilă din România

astăzi, 11:42
19

Departamentul pentru Situații de Urgență a anunțat că prin intermediul „Fundației pentru Smurd" va achiziționa prima secţie de terapie intensivă mobilă din România...

Un lider al Consiliului Județean a donat 100 de viziere Spitalului „Mavromati”

astăzi, 11:31
108

Unul dintre liderii Consiliului Județean (CJ) din Botoșani a donat către Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” 100 de viziere profesionale, confecționate din materiale conforme c...

România numără: 206 decese cauzate de coronavirus până la această oră

astăzi, 11:18
105

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a anunțat încă două decese, miercuri, cauzate de Covid. Bilanțul total a urcat la 207, pe teritoriul României.Deces 206Bărbat, 6...