PNL i-a validat pe Flutur și pe Șoptică la Primăria din Botoșani, respectiv la Consiliul Județean

PNL i-a validat pe Flutur și pe Șoptică la Primăria din Botoșani, respectiv la Consiliul Județean

Luni, 9 martie a.c., Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a validat candidaturile pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Botoșani și de primar al Municipiului Botoșani.

Astfel, senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, este candidatul pentru președinția Consiliului Județean Botoșani, iar primarul în exercițiu, Cătălin Mugurel Flutur, este candidatul pentru încă un mandat în fruntea Primăriei Municipiului Botoșani.

Este vorba despre candidaturi asumate prin natura funcțiilor, atât publice cât și politice pe care le dețin cei doi candidați botoșăneni.

În aceste condiții, Partidul Național Liberal- filiala Botoșani intră în linie dreaptă în ceea ce privește pregătirea alegerilor locale, urmând, din acest punct, să se stabilească listele cu care cei doi candidați vor merge în fața electoratului.

De altfel, Biroul Politic Național al PNL a validat candidaturile pentru funcțiile mai sus menționate în majoritatea județelor țării.

(Comunicat de presă emis de organizația județeană PNL Botoșani)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferul care a uimit Botoșaniul: Se deplasa în voie pe contrasens, pe Calea Națională

astăzi, 15:38
489

Conducătorul auto din imagine, a fost depistat astăzi de către politiștii din cadrul Biroului Rutier, in timp ce se deplasa pe sens opus. Acesta circula pe Calea Națională, in mome...

Zeci de amenzi date de polițiști, inclusiv unor operatori economici, în Botoșani

astăzi, 14:05
261

Forțele de ordine au continuat desfășurarea de activități în sistem integrat în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă...

RECORD negativ de noi îmbolnăviri cu COVID: 614, dintre care trei botoșăneni

astăzi, 13:30
548

Potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, au fost diagnosticate încă trei persoane cu noul coronavirus.De ...