Zeci de amenzi după o razie a polițiștilor în magazinele din Darabani!

Zeci de amenzi după o razie a polițiștilor în magazinele din Darabani!

O razie făcută de polițiști la magazinele din Darabani s-a lăsat cu zeci de amenzi aplicate proprietarilor, dar și cu mai multe bunuri confiscate.

La data de 13.10.2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 7 Darabani, au desfăşurat activităţi specifice în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de contrabandă, pe raza oraşului Darabani.

Polițiștii au anunțat că au fost verificate 35 de unităţi economice, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 43.700 de lei.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 1.860 de ţigarete de provenienţă extracomunitară şi 41,5 litri de alcool.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
29

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
73

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...