VIDEO: Primarul municipiului Botoșani: „Țïn să mulțumesc botoșănenilor, care au dat dovadă în cele două luni ale stării de urgență de foarte mult simț civic”

VIDEO: Primarul municipiului Botoșani: „Țïn să mulțumesc botoșănenilor, care au dat dovadă în cele două luni ale stării de urgență de foarte mult simț civic”

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat că măsurile adoptate pe durata stării de urgență au limitat impactul infecției cu COVID-19 în municipiul Botoșani.

Acesta a transmis, pe Facebook, un mesaj de recunoștință vizavi de cei care au respectat reglementările impuse și au colaborat cu instituțiile, amintind că atitudinea civică trebuie să rămână aceeși și pe parcursul stării de alertă deja instituite.

„Vreau să le mulțumesc tuturor colaboratorilor împreună cu care am putut pune în practică aceste măsuri, oameni pe sprijinul cărora mă bazez și în privința implementării măsurilor noi, specifice stării de alertă.

Țin să le mulțumesc în mod deosebit botoșănenilor, care au dat dovadă în cele două luni ale stării de urgență de foarte mult simț civic, respectând regulile atât de necesare limitării infecției.

Sunt convins că și în continuare, pe perioada stării de alertă, locuitorii orașului nostru vor fi la fel de responsabili, astfel încât coronavirusul COVID-19 să devină în cel mai scurt timp posibil doar o amintire tristă pentru noi toți”, a scris edilul pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La Dolina, preotul Haras a adunat astăzi din sat toate pomelnicele și paușele și le-a așezat la fiecare mormânt din cimitir, în locul sătenilor

astăzi, 16:00
1051

Se poate. Astăzi, preotul Claudiu Ioan Haras din satul Dolina, comuna Leorda, a spus sătenilor ”Hristos s-a Înălțat!” și a făcut unul din cele mai frumoase gesturi de În...

PSD Botoșani: Să nu ne uităm eroii!

astăzi, 15:18
421

Comunicat:Ziua Eroilor, zi de mare însemnătate pentru toți românii, sărbătorită în fiecare an în aceeași zi cu o mare sărbătoare creștină, Înălțarea Domn...

Liderii administrației de stat de la Botoșani au depus astăzi o jerbă de flori în Cimitirul eroilor- Pacea

astăzi, 14:15
398

Respectând regulile de distanțare fizică, prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, împreună cu subprefectul județului, Rodica Zelincă, reprezentanții Guvernului în teritor...