Viceprimarul Cosmin Andrei: “Trebuie crescut tariful pentru locurile de parcare”

Viceprimarul Cosmin Andrei: “Trebuie crescut tariful pentru locurile de parcare”

Pentru că există cerere foarte mare pentru concesionarea locurilor de parcare, botoșănenii vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru concesionarea locurilor de parcare.

Deja, reprezentanții primăriei se gândesc să majoreze tarifele. Botoșaniul este un municipiul sufocat de mașini și a devenit aproape ca la piață: dacă există cerere, până se fac alte parcări, cresc prețurile!

Primăria municipiului Botoșani are aproximativ 8000 de locuri de parcare pe care le concesionează cetățenilor, dar cererea este mult mai mare. Doar una din patru mașini are practic loc de parcare asigurat.

“Cu siguranță va trebui crescut tariful pentru locurile de parcare. Discutăm de un indice de inflație, de amenajarea altor locuri de parcare. Este firesc să mărim tariful pe viitor. Pentru anul acesta nu mai este posibil”, a spus Cosmin Andrei.

Pentru că din acest an nu mai este posibil, viceprimarul Cosmin Andrei consideră că tariful ar trebui majorat în anii următori, iar din banii încasați să fie realizate noi parcări.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Restaurantele rămân închise până scade numărul de infestări Covid-19

Miercuri, 5 August 2020
460

Aproximativ 10.000 de restaurante din toată țara sunt în pericol să-și declare falimentul dacă în următoarea perioadă nu vor fi deschise, iar pierderile de până acum, din ace...

Cristina Bahrim, noul manager interimar la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani

Miercuri, 5 August 2020
452

Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani are conducere nouă, după ce fostul manager, Daniel Buga, s-a tranferat într-o altă unitate sanitară.Este vorba de Cristina Bahrin, care a fos...

Influensări, lideri providențiali, vindecători, izbăvitori și alte impresii de modele

Miercuri, 5 August 2020
137

de Cătălin Borangic, istoric:Când oamenii sunt liberi, invariabil tot ce fac este să se copieze unii pe alții. Psihologii mulțimilor știu asta și au vândut de mult informația c...