Vicepreședintele C.J. Botoșani, Bogdan Dăscălescu, cere mutarea Serviciului de Evidență a Populației într-un nou spațiu

Vicepreședintele C.J. Botoșani, Bogdan Dăscălescu, cere mutarea Serviciului de Evidență a Populației într-un nou spațiu

Serviciul de Evidență a Populației de la Botoșani ar putea fi mutat într-un nou sediu după ce administrația județului a constatat faptul că spațiile unde își desfășoară activitatea această unitate este total inadecvat.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Bogdan Dăscălescu, care și-a preluat prerogativele de serviciu și a făcut deja o serie de vizite la instituțiile pe care le coordonează.

“La nivelul Evidenței Populației este o problemă din punct de vedere al spațiului. Sunt 3 locații care nu corespund locativ. Arhiva este în clădirea Consiliului Județean, unde este un spațiu neconform. Voi solicita raport de specialitate pe rețeaua electrică. Acolo sunt calculatoare, sisteme noi. Este prea încărcată și obligatoriu va trebui să refacem rețeaua electrică în totalitate, urmând să aprobăm achiziționarea și montarea unui nou branșament”, a spus Bogdan Dăscălescu, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani

În opinia reprezentanților autorităților județene, este obligatoriu mutarea Serviciului de Evidență a Populației, într-o nouă locație, care se pare că va fi într-un imobil din Zona Industrială.

 

Spune-ne opinia ta