Un botoșănean, repus pe funcția de arhitect-șef al Iașului!

Un botoșănean, repus pe funcția de arhitect-șef al Iașului!

 Alexandru Mustiață  

Primarul Iașului a luat o decizie neasteptata in cursul zilei de ieri. Dupa ce interimatul pe functia de arhitect-sef a fost asigurat de Anca Brandusescu, iar cartile pareau facute pentru Raluca Mocanu, care a mai ocupat acest post in urma cu ceva timp, surpriza avenit dupa ce edilul Mihai Chirica l-a reconfirmat pe Alexandru Mustiata, caruia i-a expirat detasarea la Inspectoratul de Stat in Constructii. Acesta va ocupa functia cel putin pana pe data de 30 iunie, scrie Buna Ziua iasi.

"Da, intr-adevar, am fost reconfirmat pe acest post. Voi incepe saptamana viitoare", a declarat Alexandru Mustiata. 

Alexandru Mustiață a urmat Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino” din cadrul Universității Tehnice „Gh. Asachi” din Iași în 2009, fiind absolvent al Colegiului Național "A.T.Laurian" Botoșani.

Potrivit sursei citate, conform declaratiei de avere, Alexandru Mustiata putea fi catalogat ca cel mai bogat functionar din Primaria Iasi. Venit din Botosani, Mustiata exceleaza la capitolul terenuri. Doar in municipiul Botosani, arhitectul detine aproximativ patru hectare situate in intravilan. In judetul Botosani mai are in proprietate 10.860 de metri patrati intravilan si 15.900 metri patrati de teren agricol. Aceeasi declaratie de avere mai arata un hectar de padure chiar in zona Cheile Bicazului, judetul Neamt. In Iasi a cumparat un teren de 557 metri patrati si un apartament spatios ce masoara 104,86 metri patrati. Arhitectul se mai bucura de o casa in municipiul Botosani si alta in localitatea Bucecea.

Citeste si Botoșăneanul care vrea să fie arhitect-șef al Iașului a ratat din nou: Respins pentru a doua oară!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1101

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
208

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
335

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...