Se redeschid Creșa municipală și Centrul de zi pentru copiii din familiile cu risc social

Se redeschid Creșa municipală și Centrul de zi pentru copiii din familiile cu risc social

Primarul Cătălin Mugurel Flutur a aprobat redeschiderea, începând din data de 6 iulie, a creșei municipale și a centrului social de zi pentru copiii din familiile cu risc social.

Pentru reducerea la minimum a riscului de îmbolnăvire a copiilor cu coronavirusul COVID-19, au fost adoptate planuri de măsuri pentru ambele instituții. S-au creat circuite de intrare și ieșire din creșă și din centrul social, s-a stabilit numărul maxim de copii care pot fi prezenți în același spațiu simultan, s-au fixat reguli drastice privind servirea mesei, programul de joacă și de somn sau folosirea jucăriilor și a rechizitelor de către copii.

Personalul creșei și cel al centrului va supraveghea continuu respectarea regulilor, va prelua copiii de la părinți la începutul programului și îi va asista pe micuți pe toată durata zilei în vederea respectării măsurilor de igienă personală.

Distanțarea fizică între copii, igiena celor mici, purtatul măștii și, în general, toate măsurile de protecție împotriva riscului de răspândire a coronavirusului sunt stabilite în detaliu de planurile întocmite de către conducerea Direcției de Asistență Socială a Primăriei Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prezentatorul TV care a aflat de Ayan de la soacra din Tudora: ”Mie se pare că e un miracol!”

astăzi, 15:26
458

Dani Oțil s-a arătat fost emoționat de tot ce s-a întâmplat cu Ayan, copilul care a supraviețuit o noapte întreagă, la temperaturi foarte mici și îmbrăcat sumar, î...

Avarie într-o comună din Botoșani, mii de locuitori fără apă la robinete pentru 24 de ore!

astăzi, 15:21
223

Societatea de apă Nova Apaserv anunță că a apărut o avarie pe conducta de distribuție apă din PEHD Dn 200 mm, localizată la ieșirea din rezervorul de înmagazinare apă Ungureni.Astf...

Până luni se mai pot depune dosarele pentru concursul de manager la Spitalul Mavromati, salariul depășește 18.000 de lei!

astăzi, 14:35
359

Pentru postul declarat vacant este nevoie de vechime de minimum 5 ani de zile. În prezent, cu titlu de interimat, postul este ocupat de Monica Adăscăliței.Candidații trebuie să aibă st...