Se caută un ofițer specialist pentru Compartimentul Schengen al Inspectoratului Județean de Poliție

Se caută un ofițer specialist pentru Compartimentul Schengen al Inspectoratului Județean de Poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoșani caută un ofițer specialist I, cu poziția 25, din surse externe, pentru Serviciul Cabinet – Compartimentul Schengen și Relații Internaționale.

Concursul va consta în evaluarea competențelor lingvistice și, ulterior, o probă scrisă de tip grilă.

Proba de evaluare a competențelor lingvistice este probă de concurs eliminatorie. Acesta se va desfășura în perioada 2-4 decembrie, fiind declarați admiși concurenții care obțin minimum nota 7.

Proba scrisă, va consta în rezolvarea unui test grilă, elaborat de către Comisia de Concurs din cadrul I.G.P.R., din tematica şi bibliografia recomandate pe site-ul instituției, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidaţii. Aceasta va avea loc pe 14 decembrie a.c.

Pot candida persoane cu studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în: economie/ştiinţe economice (toate specializările/domeniile de licenţă), ştiinţe ale comunicării/jurnalistică, ştiinţe administrative, ştiinţe politice, relaţii internaţionale, istorie, filolosofie, filologie (toate specializările/domeniile de licenţă).

O condiție sine qua non este cunoașterea limbii engleze, cu nivel de minimum B2, conform Cadrului European de Referință în domeniul Limbilor Străine, dovedit prin certificat de competență lingvistică/atestat/autorizație (valabil/ă) de cunoscător, cu excepția absolvenților de studii universitare cu diplomă de licență în domeniul limbii engleze.

Etapa de înscriere la concurs s-a încheiat luni, urmând ca rezultatele admiterii să fie comunicate până pe cel târziu 25 noiembrie a.c.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
133

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
101

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
272

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...