Se caută un ofițer specialist pentru Compartimentul Schengen al Inspectoratului Județean de Poliție

Se caută un ofițer specialist pentru Compartimentul Schengen al Inspectoratului Județean de Poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoșani caută un ofițer specialist I, cu poziția 25, din surse externe, pentru Serviciul Cabinet – Compartimentul Schengen și Relații Internaționale.

Concursul va consta în evaluarea competențelor lingvistice și, ulterior, o probă scrisă de tip grilă.

Proba de evaluare a competențelor lingvistice este probă de concurs eliminatorie. Acesta se va desfășura în perioada 2-4 decembrie, fiind declarați admiși concurenții care obțin minimum nota 7.

Proba scrisă, va consta în rezolvarea unui test grilă, elaborat de către Comisia de Concurs din cadrul I.G.P.R., din tematica şi bibliografia recomandate pe site-ul instituției, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidaţii. Aceasta va avea loc pe 14 decembrie a.c.

Pot candida persoane cu studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în: economie/ştiinţe economice (toate specializările/domeniile de licenţă), ştiinţe ale comunicării/jurnalistică, ştiinţe administrative, ştiinţe politice, relaţii internaţionale, istorie, filolosofie, filologie (toate specializările/domeniile de licenţă).

O condiție sine qua non este cunoașterea limbii engleze, cu nivel de minimum B2, conform Cadrului European de Referință în domeniul Limbilor Străine, dovedit prin certificat de competență lingvistică/atestat/autorizație (valabil/ă) de cunoscător, cu excepția absolvenților de studii universitare cu diplomă de licență în domeniul limbii engleze.

Etapa de înscriere la concurs s-a încheiat luni, urmând ca rezultatele admiterii să fie comunicate până pe cel târziu 25 noiembrie a.c.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Ziua Prematurului, marcată de către medicii botoșăneni: „Uneori plângem în drum spre casă, a două zi o luăm de la capăt, cu alte vieţi micuţe”

Duminică, 17 Noiembrie 2019
1244

Duminică, Ziua Mondială a Prematuritaţii a fost marcată și de către medicii botoșăneni, printr-o serie de evenimente. În spațiul Maternitaţii din Botoşani, de ziua lor,  piticilo...

REZULTATE LOTO 17 NOIEMBRIE 2019

Duminică, 17 Noiembrie 2019
323

Loteria Română a organizat Duminică, 17 noiembrie, ultimele Trageri Speciale Loto ale lunii noiembrie. Cu această ocazie, Loteria Română a suplimentat fondul de câștiguri al cat...

AJOFM organizează o bursă pentru 420 de locuri de muncă la cules mazăre. Se cere CV la angajare

Duminică, 17 Noiembrie 2019
344

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani, prin intermediul Serviciului EURES România, anunţă organizarea unei burse a locurilor de muncă în domeniul sezonier agr...