Schimbari majore in organigrama Consiliului Judetean!

Schimbari majore in organigrama Consiliului Judetean!

 Consiliul Judetean Botosani  

Presedintele Consiliului Judetean vrea sa faca ordine in institutia pe care o conduce. Mai multa transparenta si activitate mai eficienta. Cam acestea sunt dorintele democrat-liberalului Mihai Tabuleac.

Noua organigrama a CJ cuprinde trei schimbari majore. Una din modificari a fost aprobata deja in sedinta de CJ de luna trecuta si face referire la reorganizarea activitatii de audit. O alta modificare se refera la activitatea de investitii.

Nu vrem sa mai lasam activitatea de investitii la mana unor subunitati, cum ar fi Directia Judeteana de Drumuri si Poduri si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, vrem ca in acest domeniu sa existe mai multa transparenta si in primul rand, sa existe posibilitatea exercitarii unui control de catre CJ si atunci se va concentra activitatea de investitii si vom infiinta in acest sens si un birou specializat pentru activitatea de investitii, in cadrul aparatului de specialitate a CJ, a declarat conducerea CJ Botosani.

De asemenea, se are in vedere infiintarea unui serviciu pentru proiecte cu finantare internationala, prin reorganizarea Directiei de Integrare Europeana.

Aderarea Romaniei a avut loc, de acum ne intereseaza proiectele. Exista si o lege care ne obliga la infiintarea acestui serviciu. In acest serviciu vor fi incadrati doar manageri de proiecte. Incadrarea lor se va face exclusiv prin concurs, iar Directia de Integrare, practic, se va desfiinta pentru ca posturile vacante de acolo vor merge catre acest serviciu. Nu vrem sa incarcam schema, vrem sa facem reorganizare fara a incarca schema de personal si din actuala Directie de Integrare va rezulta un compartiment care se va ocupa de parteneriate, strategii, cooperare internationala, a mai completat seful CJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
860

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
271

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
230

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...