Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la „Cornișa”.

Amfiteatrul de la Cornișa găzduiește în ultima perioadă tot mai multe manifestări culturale sau private și se bucură de popularitate atât în Botoșani cât și în zonele apropiate.

„Vă mulțumesc că ați venit la această conferință de presă inedită tuturor celor din mass-media. Nu vrem să copiem pe nimeni  pentru că sunt la modă aceste conferințe de presa în aer liber dar este de departe cel mai sigur loc de a ține această conferință de presă. Eu mă bucur din suflet că există în Botoșani un loc ca acesta în care ne putem manifesta, chiar la o conferință de presă și nu numai. Este un loc foarte râvnit în momentul de față în Botoșani de toate instituțiile de cultură, indiferent că sunt în subordinea Consiliului Local sau a Consiliului Județean sau sunt  manifestări în mod privat. Mă bucur din suflet că există acest loc și cred că ne vom da seama cu toții ce importanță a avut pentru Botoșani a gândi și a face un astfel de loc. Vorbesc de tot ce înseamnă Cornișa. Este un lucru binemeritat pentru Botoșani dar și pentru toți cei din zonă”, a declarat Flutur.

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(Video) Roxana Țurcanu: „Tinerii așteaptă lucruri concrete de la Primăria Botoșani, iar locuințele ANL ar fi trebuit să fie prioritatea municipalității!”

astăzi, 13:11
59

Comunicat de presă:Problema cea mai stringentă a tinerilor botoșăneni cu care am interacționat în ultima vreme în calitatea mea de candidat la Primăria Municipiului Botoșani, es...

Cadre medicale anchetate, după ce un pacient a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei

astăzi, 13:00
328

Mai multe cadre medicale sunt anchetate de poliţişti, după ce un pacient din județ a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei din portofel.Totul s-a întâmplat la începutul s...

Accident rutier mortal în județ. Șoferul era beat

astăzi, 12:53
366

O femeie și-a pierdut viața, vineri după-amiază, după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a produs în localitatea Podriga din comuna Drăgușeni, din cauza neatenției unui șofer...