Primarii PNL de la Botoșani vor să își dea demisia în bloc dacă ALDE pune noul prefect! Astăzi au semnat documentul!

Primarii PNL de la Botoșani vor să își dea demisia în bloc dacă ALDE pune noul prefect! Astăzi au semnat documentul!

Liga Aleșilor Locali ai PNL din județul Botoșani s-a întâlnit astăzi într-o consfătuire fulger după ce au aflat că ALDE ar putea stabili cine va fi noul prefect al județului.

Primarii liberali și-au dat întâlnire la Ștefănești pentru a pune la punct o acțiune comună prin care să atragă atenția conducerii județene a PNL Botoșani cât și conducerii centrale a partidului că nu sunt de acord ca ALDE să numească noul prefect.

Nu mai puțin de 28 de primari liberali din județ și-au pus semnătura pe un document prin care arată că nu sunt de acord ca ALDE, partid care a obțint doar 4% din electorat, să stabilească noul prefect, urmând a dicta practic cine va conduce instituțiile publice de la Botoșani.

Documentul prevede că primarii liberali își vor da demisia în bloc din partid dacă ALDE va pune prefectul în județul Botoșani.

Sursele noastre confirmă că ALDE ar putea să o nominalizeze pentru funcția de prefect pe fostul deputat Roxana Anușca Țurcanu, în timp ce liberalii locali aveau o altă propunere: Dan Nechifor.


 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Casă distrusă de flăcări la Cucorăni. O familie a rămas fără acoperiș în prag de sărbători

astăzi, 15:53
100

Doi frați din satul Cucorăni, comuna Mihai Eminescu, au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce casa în care locuiau a fost distrusă într-un incendiu, produs astăzi, în...

O mamă cu șapte copii și doi nepoți a primit încă un moment de SPERANȚĂ din partea pompierilor de la Botoșani. Galerie foto.

astăzi, 14:48
144

Ne plac poveștile frumoase și ne plac oamenii care fac gesturi frumoase. Momentele de acest fel trec în general neobservate, dar rămân mereu în sufletul celor care primesc un...

Mai puține drumuri pentru cei care se pensionează. Ministrul Muncii a anunțat simplificarea procedurilor de pensionare

astăzi, 14:24
252

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat simplificarea procedurilor pentru ieşirea la pensie, precizând că a iniţiat un ordin în acest sens.Potrivit ministrului, Agenţia Na...