Primarii PNL de la Botoșani vor să își dea demisia în bloc dacă ALDE pune noul prefect! Astăzi au semnat documentul!

Primarii PNL de la Botoșani vor să își dea demisia în bloc dacă ALDE pune noul prefect! Astăzi au semnat documentul!

Liga Aleșilor Locali ai PNL din județul Botoșani s-a întâlnit astăzi într-o consfătuire fulger după ce au aflat că ALDE ar putea stabili cine va fi noul prefect al județului.

Primarii liberali și-au dat întâlnire la Ștefănești pentru a pune la punct o acțiune comună prin care să atragă atenția conducerii județene a PNL Botoșani cât și conducerii centrale a partidului că nu sunt de acord ca ALDE să numească noul prefect.

Nu mai puțin de 28 de primari liberali din județ și-au pus semnătura pe un document prin care arată că nu sunt de acord ca ALDE, partid care a obțint doar 4% din electorat, să stabilească noul prefect, urmând a dicta practic cine va conduce instituțiile publice de la Botoșani.

Documentul prevede că primarii liberali își vor da demisia în bloc din partid dacă ALDE va pune prefectul în județul Botoșani.

Sursele noastre confirmă că ALDE ar putea să o nominalizeze pentru funcția de prefect pe fostul deputat Roxana Anușca Țurcanu, în timp ce liberalii locali aveau o altă propunere: Dan Nechifor.


 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuri de muncă disponibile în această săptămână în județul Botoșani

astăzi, 11:52
110

684 locuri de muncă sunt disponibile în această săptămână în județul Botoșani, potrivit datelor centralizate și făcute publice astăzi de Agenția Județeană pentru Ocupare...

Botoșani: Bilanțul deceselor COVID a crescut cu încă două cazuri, în weekend

astăzi, 11:38
220

Alți doi botoșăneni infectați cu noul coronavirus au decedat, în acest weekend, la Spitalul Județean de Urgență.Este vorba despre o femeie de 79 de ani, din Drăgușeni, diagnosticat...

Drama lui Ionuț Matei, fostul jucător de la FC Botoșani și Poli Timișoara. Fiul său a fost diagnosticat cu o boală crâncenă!

astăzi, 11:27
97

Ionuț Matei, fostul jucător de la FC Botoșani și Poli Timișoara are parte de un moment cumplit. Fiul său a fost diagnosticat cu leucemie, iar costurile tratamentului depășesc 150.000€, ba...