Primăria organizează și în acest an activități pentru copii și nu numai, pe Pietonalul Unirii

Primăria organizează și în acest an activități pentru copii și nu numai, pe Pietonalul Unirii

Primăria municipiului Botoșani organizează și în acest an, pentru a sărbători Ziua Copilului, 1 Iunie, festivități și programe publice destinate copiilor botoșăneni și familiilor lor.

"Împreună cu ISU Botoșani, ONG-uri de profil, operatori economici care comercializează produse sportive și pentru copii, cu sprijinul sponsorului principal Carrefour și cu participarea actorilor Teatrului de Păpuși Vasilache, îi invităm pe cei mici pe data de 1 Iunie, de ziua lor, pe Pietonalul Unirii pentru a se bucura de toate surprizele pe care le pregătim", transmit reprezentanții Primăriei Botoșani.

Nu vor lipsi din program jocurile și concursurile sportive cu premii, competiția de desene pe asfalt, aplicațiile destinate exclusiv copiilor, târgul de jucării ori lecțiile pentru a fi un bun artist păpușar.

Primarul Cătălin Flutur a declarat, cu privire la evenimentul organizat de Ziua Copilului: ”Îi invit cu drag pe toți botoșănenii să își aducă copiii și nepoții pe Pietonalul Unirii, pe 1 Iunie, pentru a se bucura de toate surprizele pe care le-am pregătit”.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
48

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
132

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
786

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...