Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, s-a întors la muncă

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, s-a întors la muncă

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, s-a întors astăzi din nou la serviciu, ocupând locul pe care i l-a ținut până acum vicepreședintele Dorin Birta.

Costică Macaleți a lipsit aproape o lună din vârful Consiliului Județean Botoșani, acuzând stări de rău asemănătoare unui posibil infarct. Acesta nu a fost însă diagnosticat cu vreo afecțiune cardiacă, iar medicii au concluzionat că la mijloc ar fi vorba doar de o starea generală de sănătate proastă, cauzată de oboseală, stres și temperaturi caniculare.

Chiar dacă nu a avut alte probleme mari de sănătate, marea schimbare a președintelui în această perioadă a fost că s-a lăsatul de fumat, ceea ce îi dă speranțe că va avea mai multă energie.

Energie pe care ar vrea să o canalizeze chiar pentru o nouă candidatură la președinția Consiliului Județean Botoșani. “În funcție de ce vom discuta la partid, nu exclud o candidatură…”, a recunoscut Costică Macaleți.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost găsit mort pe rampa din fața unor magazine dezafectate

Duminică, 13 Octombrie 2019
1046

Un bărbat a fost găsit mort, duminică dimineață, pe o stradă din municipiul Botoșani.Acesta a fost găsit fără suflare pe rampa din fața unor magazine dezafectate, lângă blocul tu...

Cifre care nu se pot ascunde! 250.000 de români au emigrat doar în 2018: 40% sunt absolvenţi de studii superioare!

Duminică, 13 Octombrie 2019
250

Peste 250.000 de mii de români au emigrat doar în 2018, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Un procent de aproape 40% din totalul emigranților din România su...

Deputatul Marius Budăi, ministrul interimar al Muncii: o să prezentăm un bilanţ cu toate cifrele reale şi o să vedem cum e cu "greaua moştenire"!

Duminică, 13 Octombrie 2019
277

Banii pentru plata pensiilor sunt prinşi în buget, iar informaţia că există o gaură în buget nu e reală, a declarat, duminică, la Digi24, parlamentarul de Botoșani Marius Budăi, m...