Municipalitatea de la Dorohoi demarează la începutul anului 2020 construcția a 16 locuințe sociale

Municipalitatea de la Dorohoi demarează la începutul anului 2020 construcția a 16 locuințe sociale

Primăria Municipiului Dorohoi, a semnat la începutul acestei săptămâni contractul de execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiție „Locuințe sociale strada Cercetaș Știubianu, mun. Dorohoi, jud. Botoșani'', obiectiv finanțat prin Programul de construcții de locuințe sociale, derulat prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. 

Primarul Dorin Alexandrescu și-a pus semnătura pe un proiect a cărui valoare este de 2.556.100 lei, iar sursa de finanțare este bugetul de stat și bugetul local.

Investiția va demara la începutul anului 2020 și se vor construi 16 locuințe sociale, respectiv 12 locuințe cu două camere și 4 locuințe cu o cameră, cu regim de înăltime P+3E. Executantul este SC GAFCO CONSTRUCT SRL.

În cadrul aceluiași program de investiții, autoritățile de la Dorohoi mai are depus, la același minister, pentru evaluare, încă un proiect pentru construcția a 16 locuințe în aceeași zonă.

Blocul de locuinţe sociale, pentru care primarul Alexandrescu a semnat acest contract, va fi ridicat pe un teren situat pe strada Cercetaş Ştiubianu, mai exact pe locul unde în prezent se află clădirea fostului penitenciar din Dorohoi şi ulterior Secţia de boli dermato-venerice, clădire aflată într-o avansată stare de degradare şi care în prezent nu are vreo funcţionalitate.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început lucrările de întreținere a gazonului pe Stadionul Municipal din Botoșani

astăzi, 18:54
75

Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani a început lucrările de întreținere a gazonului de pe Stadionul Municipal, suprafață de joc pe care se va desfășura, peste c&ac...

Un botoșănean a ajuns cu pulsul aproape la zero, după ce a fost atacat de albine

astăzi, 18:40
225

Un bărbat de 63 de ani a ajuns la Urgenţe, după ce a fost la un pas de moarte din cauza albinelor.Botoşăneanul are mai mulţi stupi pe un teren din localitatea Orăşeni Vale, însă ac...

Două angajate și o beneficiară din două centre sociale din județ, depistate cu Covid-19

astăzi, 15:33
522

Două angajate ale centrelor de asistență socială din Suharău și din Mihăileni, din județul Botoșani, au fost diagnosticate cu Covid-19, vineri, respectiv sâmbătă dimineață. Mai mult...