Lucrări de asfaltare pe tronsonul de drum județean Baisa - Corni

Lucrări de asfaltare pe tronsonul de drum județean Baisa - Corni

Consiliul Județean Botoșani a anunțat astăzi că procesul de reabilitare a infrastructurii rutiere a județului Botoșani continuă, iar în această perioadă se desfășoară lucrări pe unul dintre cele mai circulate tronsoane de drum județean de pe Zona de Sud a județului.

Este vorba despre DJ 208 H, tronsonul cuprins între localitățile Baisa și Corni, acolo unde sunt executate lucrări de reparații prin turnare a unui covor asfaltic în 2 straturi, după ce anterior s-au efectuat lucrări de refacere a fundației drumului. Lungimea acestui sector de drum este de 6 km iar fondurile necesare pentru lucrările de reabilitare au fost alocate din bugetul Consiliului Județean Botoșani.

În contextul demarării acestui nou șantier, vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, a efectuat astăzi o vizită de lucru pentru a verifica ritmul de lucru și stadiul lucrărilor.

„ Am constatat că deși turnarea covorului asfaltic a început recent, se lucrează într-un ritm alert și evoluția lucrărilor este vizibilă de la o oră la alta. Mai mult decât atât, mi s-a și confirmat de către constructor faptul că în aproximativ 2 săptămâni lucrările vor fi încheiate. Pe lângă cei peste 200 de kilometri de covor asfaltic turnați pe drumurile județului în ultimii 4 ani, o dată cu finalizarea și a acestei investiții, Consiliul Județean Botoșani va bifa încă un obiectiv atins, încă un tronson de drum județean pe care cetățenii vor putea circula în condiții de siguranță și confort”, a precizat în comunicatul de presă vicepreședintele Dorin Birta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
326

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
563

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...